Saturday, October 1, 2011

Tahmeaa

Handyman piti tänään jo kolmatta kertaa trophy wifejen leipomispäivän. Tällä kertaa teemana oli yleisön pyynnöstä myslipatukat. Tapahtumaan valmistauduttiin ostamalla vehnänalkioita, isoja kaurahiutaleita, kuivattuja mustikoita, puolukoita, mansikoita sekä karpaloita, kondensoitua maitoa, leivontasuklaata, muskovadosokeria, cocoa nibsejä ja hunajaa sekä kaivamalla kaapista ainakin kurpitsan-, seesamin- ja auringonkukansiemeniä. Kolmenlaisia patukoita tehtiin: ensimmäiset maistuivat suklaalta, toiset linnunsiemeniltä ja kolmannet kuivatuilta marjoilta ja kaikki äärimmäisen imeliltä. Ohjeet olivat amerikkalaisilta internetsivuilta ja tosiaan nää on jenkkien mielestä terveellisiä ilmeisesti vain sen takia, että vieläkin epäterveellisemmin voisi syödä valitsemalla esim. Snickersin (näissä oli sentään pehmeitä rasvoja ja liukoisaa kuitua). Taas oli mulle vähän liian makeaa, mutta näinhän se näissä on aina tuntunut olevan. Onneksi seura oli kuitenkin mulle just sopivaa.

Mä oon käynyt vesijumpassa nyt syksyllä jatkuvati 4-5 kertaa viikossa enkä toistaiseksi näe syytä vähentää frekvenssiä. Touhu on tullut aika tyyriiksi, kun 20 kerran kortti maksaa 140 euroa, mutta harrastuksethan maksaa. Tänään tuli mieleen, että täytyypä selvittää, paljonko kuukausikortti maksaa, vaikka jo satasen kuukausihinnalla voisi tehdä voittoa. Olipa jännä huomata, että kuukausikortti maksaa 62 euroa ja kolmen kuukauden kortti noin 160 euroa. Alkuun tuntui vähän tyhmältä, mutta nyt mä oon vain tyytyväinen, että tuli mieleen tarkistaa noi hinnat. Onhan 60 e/kk nyt vähän eri hinta kuin 120 e/kk. Mä oon suorastaan talousnero!

Elämyskameli suosittelee
vesijumppa

2 comments:

Pumpumkatti said...

Ei muuten maistu patukka yhtään niin imelältä, kun syö yhden kerrallaan töissä, eikä pullien ja karkkien mässäilyn päälle :D

Polaah said...

Pave teki hammasta teillä, siksi huuto. Pahoittelut hampaanteon ajankohdasta. Seuraavana päivänä huomasin tekeleen..