Wednesday, January 11, 2012

Messukissa

Helsingin Lääkäripäivät järjestetään vuosittain tammikuun alkupuolella. Mä en ollut tänä vuonna ilmoittautunut mihinkään luennoille, joten kävin tänään ihan vain näyttelyssä. Tuli kalliimmaksi kuin koskaan, sillä ostin sieltä Tempur-patjan. Olisi toki ollut kätevää ostaa koko sänky, mutta myyjäkin oli sitä mieltä, että koska mun ostamaa kokoa (140 x 200 cm) oleva runko ei ole perusmallistossa, on fiksumpaa ostaa runko jostain muualta. Niinpä joutuu vielä lähtemään runko-ostoksille.

Lääkäripäivät olivat muutenkin menestys. Osallistuin rulettiin, jossa voitin laserpointterin ja haalin kyniä. Sain myös siimaa ja kohon, jotta voin mennä Kouvolaan kalastamaan. Löysin myös Långstrumpille avainkaulanauhan, jollaisen hän multa tilasi, koska kaikki 80-luvulla syntyneet ovat avainkaulanauhalapsia. Sain myös pillimehun, jonka toin jääkaappiin lapsivieraita varten. Jännittävimmän messuyllätyksen tarjosi kuitenkin Reino-kisu, joka livahti messuilta kotiin tullessani ovesta rappuun ja pääsin leikkimään sen kanssa kissaa ja hiirtä. Sanotaan vaikka niin, että kissa lopulta voitti.

Sairauslomaa on jäljellä vielä 1,5 viikkoa. Se muuttuu kuitenkin tästä lähtien tylsästä vielä tylsemmäksi, koska mun täytyy ruveta lukemaan tentteihin. Mulla on ensin yliopistosairaalan sisäänpääsytentti ja pari viikkoa myöhemmin uusintatentti Kuopion säteilysuojeluasioista. Sisäänpääsytentissä ei voi varmaan reputtaa, mutta on noloa jos ei osaa perusasioita, joten täytyy lukea. Säteilysuojelutentissä voi sen sijaan reputtaa helpostikin (nimim. Osattiin sitä ennenkin) ja se on aika virallinen (STUK myöntää todistuksen läpipäässeille eikä ilman todistusta tarvitse saada ikinä erikoislääkärin papereita), joten se vähän hermostuttaa. Se on onneksi vasta helmikuussa.

3 comments:

Noora said...

Tempur-patja! Kelaa kuinka epäseksikäs se on, jos jo tyyny luokitellaan erotiikantappajaksi ;)

Pyry said...

^Hear, hear!

Heti tuli erektiohäiriö.

Elämyskameli said...

Mä olisin halunnut kysyä myyjämies Jannelta, että onko patja käytännössä yhtä kuolettava erotiikalle kuin teoriassa, mutta en kehdannut. Yhdelle kaverille syntyi lapsi, vaikka se nukkuu Tempurilla, joten uskon sen jotenkin toimivan. Tai mitä väliä sillä on, mun puolisolla on erektiohäiriö.