Thursday, March 15, 2012

Tuoteperhe

Biophilus-tuoteperhe markkinoi perheenlisäyksestään massiivisesti ainakin bussien istuimissa ja radiossa. Kuitenkaan en ole lähtenyt biofiiluksenhimoissani apteekkiin. Sen sijaan mun eteisen on valloittanut Tempur-tuoteperhe. Siinä on tekstiiliä ja mööpeliä joka makuun ja saavat siinä ollakin siihen saakka, kunnes Handymanin ostama futon-runko kannetaan sisään. Mä oon vähän hiiltynyt Futon & Innovation Shopin velttouteen. Okei, mun pitäisi tietää, että jos tuonniminen kauppa sijaitsee Kalevankadulla, siellä käsketään ottamaan kengät pois sisään tullessa ja muilla asiakkailla on Burberry-huivit ja trendikkäät silmälasit, niin mun ei kannattaisi ostaa sieltä mitään. No en mä ostanutkaan, Handyman osti. Lupasivat ostopäivänä 13. tammikuuta, että se tulee 3-6 viikossa ja tähän tyydyttiin, kun patjan piti tulla viikolla 12. Patja oli viikon etuajassa ja sukkasillaan tassutteleva innovaatiomies teki oharit. Runko tulee ehkä joskus ensi viikolla. Siihen asti tervehditään perhettä eteisessä. Tarviiko kukaan yhdeksän vuotta vanhaa 140-senttistä runkopatjaa?

Elämyskameli suosittelee
Sotka (varmaankin)

3 comments:

Pumpumkatti said...

Uuu, jäämme mielenkiinnolla odottamaan syväluotaavaa arviota Tempurin nukkumisominaisuuksista!
Musta tuntuu, että mun Tempur tyyny on litistynyt vähän jo parissa vuodessa. Olisin odottanut siltä parempaa kestoa... tai ehkä mä vaan kuvittelen koko litistymisen...

Elämyskameli said...

Mä en oo huomannut omissani minkäänlaista litistymistä. Yhtä terhakkana ovat kuin muoveista kuorittaessa.

Anonymous said...

Toi Futon & Innovation kuulostaa jotenkin hälyttävältä jo sinällään. Mut eipä ollut tilanne tosiaan sen parempi kun ostin Topi Sukarilta sängyn, yhtä lailla sitä sai odottaa. Noi myyjät ei oo vissiin sisäistäny kultaista sääntöä: alimyy, ylitoimita.

LLå