Thursday, March 29, 2012

Töissä

Kello on 5:27 ja mä oon töissä. Eka päivystys on loppusuoralla, enää 2,5 tuntia. Olen kohtuullisen positiivinen toistaiseksi. Ilta oli tosi kiireinen, mutta sain muutaman tunnin nukuttua ja nyt ei oikeastaan enää väsytä. En viitsi mennä loikoilemaankaan, kun puolen tunnin päästä taas herätetään. Onneksi on blogi, jolla voi viihdyttää itseään öisinkin (Smurffikyläkään ei nyt auta, kun siellä on jätkät hommissa, ei viitsi häiritä).

Keskitin päivystystä edeltävän jännityksen eväisiin. Pohdin tiistaina tuntikausia, mitä evääksi kannattaisi ottaa. Päädyin ottamaan maanantailta jääneet bolognese-tähteet, pari jogurttia, banaanin, pähkinöitä ja suklaapatukan. Illalla muistin syödä vain pastan ja toisen jogurteista ja nyt viihdytän itseäni banaanilla. Banaania voi ehdottomasti suositella pikkutunneilla nautiskeltavaksi, oikeastaan koskaan aiemmin ei banaani ole maistunut näin hyvältä. Muut on vielä koskematta. Ehkä pähkinöitä voisi maistella, jos alkaa tässä laajemminkin hiukoon. Olen tyytyväinen eväsvalintaani - mieluummin liian paljon kuin liian vähän.

Luin tuon ylle kirjoittamani ja totesin, että näin univajeessa mun kertomukset on ehkä jopa latteampia kuin kahdeksan tunnin kauneusunien jälkeen. En kuitenkaan lähde tekstiä poistamaan, koska myös itsekritiikki on tässä tilanteessa aika vähäistä ja jollainhan se on internet täytettävä.

Mun kuntosaliohjelmaa tuunattiin tiistaina. Nyt se on niin pitkä, ettei motivaatio oikein riitä tekemään sitä kerralla. Jos kestää kauheesti yli tunnin, mä kyllästyn. Huomasin myös, että osa liikkeistä ei sovellu tehtäväksi yhtä aikaa (jos treenaa käsiä, ei jaksa enää sen jälkeen hengailla kauheen paljoo niiden käsien päällä). Oikeet kuntosaliharrastajat kai bruukaa tehdä eri päivinä eri ohjelmia, ehkä mäkin vähän modaan vielä mun show'ta. Mun uudet muuvit on kyllä kivoja, kun ne on otettu aika suoraan pilateksesta ja niitä voi tehdä kotonakin.

Elämyskameli onnittelee tänään Stalkkeria sekä hämeenlinnalaista Täti-ihmistä! Hurraa!! Niin ja Handymanin pomoa kans!

Elämyskameli suosittelee
banaani aamuyöllä

7 comments:

Katjn said...

Mää luin kyllä hyvin kiinnostuneena kertomuksen päivystyseväistä. Ei ollut ollenkaan latteaa. Syömisten kuvaaminen oli jotenkin niin epätavallista sun blogissa, että se oli heti mielenkiintoista. Mua alkoi nyt kiinnostaa että mitä otat seuraavaan päivystykseen evääksi.

Elämyskameli said...

Mä voin raportoida, että pähkinät ja suklaa jäi myöhemmäksi kerraksi. Söin toisen jogurtin ennen kotiinlähtöä.

Anonymous said...

Melkoinen kunnia tulla mainituksi täällä merkkipäivänä! Tackar. Eikä oo yhtään tylsä päivystystarina. Siinä on tiettyä lennokkuutta, jonka saa aikaan vain riittävällä univelalla ja sopivasti nurkan takana vaanivalla hysteerisellä hihityksellä.

-S

Anonymous said...

Mä liketän yleisesti tätä postausta ja näitä kommentteja.

L.Lå

Anonymous said...

Sen sijaan sitä mä disliketän, että omaa kommenttiaan ei voi poistaa.

Elämyskameli said...

Onneksi Webmaster on ajan tasalla ja nyt on tuplakommentti poistettu! Webmaster on saanut myös jälleen eräältä toiselta Anonymoukselta tiedon, että Free Swiffer Jet coupons Are a Money Saver ja Igenuinely have got to mention you help make many excellent facts and may post a small amount of recommendations to add just after a day or two.

Elämyskameli said...

...ja vielä: OMAN kommenttinsa voi poistaa (tai ainakin sen sisällön), mutta Anonymouksena kirjoitettuja ei voi poistaa tai joku internetilkiö varmaan poistais ne kaikki.