Monday, July 29, 2013

Riketarina Suomesta

Me käytiin viikko sitten Homiksen, Katjnin, lapsen ja Handymanin kanssa tutustumassa Linnanmäen Midhilliin. Sama ongelma kuin keskustan Midhillissä eli hidas palvelu ja märät sekä huonosti syötävät, joskin ihan hyvän makuiset hampurilaiset. Viime maanantaina oli aika kylmä, joten suuremmin ei tutustuttu puistoon, mutta sovittiin sitten uudet Kattila-treffit tälle päivälle. Tänään käytiinkin samalla jengillä ravintola Ilonassa. Mä olin miettinyt koko päivän, että syönkö muikut vai poronkäristyksen ja viime hetkellä valitsin väärin. Olisi pitänyt ottaa käristystä. Otti päähän.

Seurueeseen kuulunut alaikäinen kiinnostui Maisemajunasta (entinen Monorail) ja menimmekin kierroksen. Se oli hienoa. Vähemmän hienoa oli mennä Derbyyn ja todistaa kamala riketarina. Mun vieressä istunut mies nimittäin pelasi myös vieressään olleen tyhjän radan palloilla! Derbyssä kaikilla on kaksi palloa ja onkin erittäin piinaavaa odotella, että ne vierivät takaisin käteen uudelleen heitettäväksi. Se on pelin idea! Kuitenkin tämä aikuinen mies pilasi kaikilta ilon huijaamalla. Onneksi ei sentään voittanut, mutta multa meni hurlumheifiilis. Enpä usko ihan pian pelaavani Derbyä uudelleen. Järkytys.

Elämyskameli suosittelee
rehellisyys

2 comments:

Pyry said...

Kyllä ilon pilasi elinkeinonharjoittaja Risto Räikkönehn, joka ei ollut varmistanut, että kaikki radat toimii kunnolla. Sitäpaitsi eihän se pallojen lainaaja ees voittanut! No harm done.

hanna said...

hyvä että epärehellinen ketku ei voittanu!