Sunday, October 19, 2008

Fellas, don't be jealous, when they made him they broke the mould

Handyman on aikamoinen sankari. Ensin se korjasi Pikkusiskon läppärin tuhoamatta samalla mitään tiedostoja, esim. Pikkusiskon puolivalmista gradua. Seuraava haaste odottikin jo Långstrumpin asunnolla: Långstrump oli elämästä innoissaan päättänyt maalata olohuoneen seinän kirkkaanpunaiseksi (koska räikeän pinkkiä maalia ei Tikkurila tai Teknos tee). Huolellisena nuorena naisena Långstrump oli toki sitten irrottanut seinältä pistorasiat. Yksi niistä oli yllättävän tiukassa, ja L olikin joutunut sitä hieman repimään. Repiminen osoittautui vääräksi ratkaisuksi, koska samalla meni sähköt koko olohuoneesta - ilmeisesti edellinen sähkötöissä muutenkin kunnostautunut asukas oli tehnyt vähän modifikaatioita johtoihin. Långstrump toki kysymään Handymanilta apua (Oooh, the Handyman can!). Handyman oli sitten kehottanut hankkimaan sähköteippiä ja joitain työkaluja ja ehdottomasti kieltänyt ottamasta yhteyttä mihinkään sähkömieheen, mikä toki olisi intuitiivisesti naisen valitsema tutkintalinja siinä tilanteessa, kun Inno ei näy. Mentiin sitten tosiaan Långstrumpin kämpälle ja Handyman puuhasi jotain pari minuuttia sen rikkinäisen pistorasian luona. Mä olin varma, että avolesken asema on mulle varattu, mutta ei - Handyman korjasi sen sähköasian! Me oltiin Långstrumpin kanssa niin häkeltyneitä, että Handymankin oikein hämmästyi ja epäili, ettei me anneta sille kaikkea sille kuuluvaa kredittiä. No nyt ehkä aletaan antaa. Handyman on oooh ihana!!!!

Toinenkin hämmentävä juttu kävi tässä eilen. Katseltiin Porkkiksen kanssa Harry Potter ja viisasten kivi -leffaa, koska päätin alkaa sivistää tulevan kummilapseni äitiä lastenkirjallisuuden saralla. Mainitsin siinä ihan ohimennen, että tuo Oliver Wood (näyttelijä Sean Biggerstaff) on kyllä komea, selvästi mies mun makuun. Porkkis katsoi miestä vähän aikaa ja sanoi: "Aika lailla Handymanin näköinen. Jotenkin samanlainen tyyli." Mä olin ihan puulla päähän lyöty. Mutta mitä enemmän mä sitä katselen, niin sitä selvemmin mäkin sen huomaan. Lyhyt tukka, tuuheat kulmakarvat ja jotenkin pilkettä silmäkulmassa. Ilmetty Handyman! Tää vähän järkytti mua kun mä en ollut koskaan tajunnut, että Handyman on ulkonäöltään mun ihannemies. No mut sepä sattui sitten sopivasti!

Internet on erinomainen työväline. Sieltä opin eilen, että If You Tolerate This Your Children Will Be Next on Guinnessin ennätysten kirjassa, koska sillä on Yhdysvaltain singlelistan ykköspaikalla olleista kappaleista pisin nimi ilman sulkuja. Mikäs siinä, hyvää shittii.

5 comments:

Polaah said...

Långstrump ja sähköhasardi. Kuulostaa ihan halvalta pornoleffalta!

Lettipitko said...

Handyman asensi mun pyykinpesukoneen!! Eli mä komppaan. Mut toisaalta se tuhosi/hajotti mun Muzzun invertterin, eli meidän talouden näkökulmasta tilanne on aika tasan. Handyman gives and takes it away....

Elämyskameli said...

Sellainen Handyman juuri on - vastakohtaisuuksien mies. Aivan kuten Juice eläessään: kalju ja pitkätukkainen.

Pyry said...

Migs pitää muistuttaa aina Juicesta!? Noloa kun tulee tippa linssiin töissä!

Anonymous said...

En voi olla ns. liikaa korostamatta Handymanin ylivertaisia taitoja näissä asioissa! Mä oon vieläkin ihan ihmeissäni että ne sähköt oikeesti toimii eikä mitään valokaarta tms. ekstreemiä rariteettia nähty. Niin että kyllä Handyman todella on miesten mies!