Tuesday, October 28, 2008

Syksy joukkoliikenteessä

Mulla on huomenna toistaiseksi viimeinen säännöllinen joukkoliikennetyöpäivä. Jatkossahan pääsee töihin jalan. Mä alankin olla melko lailla kypsä tuohon jatkuvaan matkustamiseen. Ja erityisesti bussilla matkustamiseen, koska bussilla saadaan lyhytkin matka kestämään kauan. Bussissa on myös surkeat jalkatilat ja siellä lukiessa tulee paha olo herkemmin kuin muissa julkisissa liikennevälineissä. Ihan kärkijuttu on lisäksi se, että HKL käyttää ilmeisesti mun reitillä kaikkein kuluneimpia busseja, koska niihin sataa sisään! Eilen mä istuin aamulla sellaisella paikalla, että mun päähän tippui tippoja ja tänään kotimatkalla aloin ihmetellä kun oikea (ikkunanpuoleinen) käsi ja jalka alkoivat tuntua kylmemmiltä kuin vasemmat vastinparit. Ikkunan alareunasta valui vesi valtoimenaan seinää pitkin ja mun hiha ja lahje olivat ihan märät. Kuinka ihmeessä? Eihän henkilöautossakaan tuu ikkunasta vesi sisälle?!

25. lokakuuta 2008 aamupäivällä Kamelista tuli Queen-fani. Kuuntelin suurimpia Queen-hittejä puuhaillessani ja oikein ryhdyin keskittyen kuuntelemaan kappaleiden musiikillista erinomaisuutta. Luin samantien netistä kaiken löytämäni Queen-tiedon ja hommasin Queenin musiikkivideokokoelmat Anttilan alelaarista. Oonhan mä aiemminkin ällistellyt ennen kaikkea Bohemian Rhapsodyn mestarillista rakennetta, mutta en ollut aiemmin tajunnut esim että The Show Must Go On on niin hyvä kuin se onkaan. Ei tuu myöskään nyt ihan saman tien mieleen, kuka olisi Freddie Mercurya parempi rokkilaulaja. Nyt oon intohimoinen fani. Kuinka tässä nyt vaan taas sitten kävikään niin, että 17 v jäsenen kuolemasta mä innostun? Sama kävi Beatlesin kanssa, joskin siinä tapauksessa "vain" 15 v Lennonin kuoleman jälkeen.

Unohdinkin kertoa, että mun vasen ylätakahammas (d. 27, jos ihan tarkkoja ollaan) on liberaali. Näin Handyman ainakin tulkitsi sen, että sitä alkoi hillittömästi särkeä toissapäivänä äänestyskopissa. Handyman piti hampaan reaktiota luonnollisena vastustuksena valtaapitäviä kohtaan. Kuulemma mun hammas vastustaa yhteisten rahojen haaskausta puolikuolleiden mummojen hoitoon. Hammas leppyi kyllä vartissa, Handyman kuulemma puolestaan sydämistyi iäksi, kun niin pieni vähemmistö äänesti hänen ehdokastaan. Täytyykin seurata tätä äärioikeistolaista hammasta ja käydä poistattamassa, jos se edelleen kränää.

2 comments:

Pyry said...

Se ei ole äärioikeistolainen vaan markkinaliberaali! Se vastustaa establishmenttia jota edustaa sellaisen kolmekymppisen naisen äänestäminen, jonka ajatusmaailma on jostain kuuskymppisen kukkahatun ja huru-ukon välistä.

Taistele, hammas! Kehitys lakkaa, jos ihmiset äänestävät aina samoja ehdokkaita ja puolueita!

Lettipitko said...
This comment has been removed by the author.