Thursday, October 9, 2008

Viiruksen vallassa

Kameli on innoissaan hyvistä säistä! Valitettavasti kiusallinen nuhatauti on nyt hetkeksi saanut turvan tukkoon, joten nyt ei uskalla mennä kovin rehvakkaasti tuonne haistelemaan syysilmoja. Tänään en ehtinyt vauvakävelyllekään, kun oli sovittua menoa puolilta päivin.

Eilinen päivä jäi elämysten osalta melko vaisuksi. Mutta sainpa ostettua kengät mutaan uponneiden tilalle! Olin päättänyt ostaa Eccot, niinpä menin Kampin Ecco-kauppaan, otin hyllystä mahdollisimman paljon edellisiä muistuttavan parin, sovitin oikean koon ja menin kassalle. Ne on niin mukavat, että päätin seuraavasta palkasta ostaa toisetkin, ehkä vähän eriväriset kuitenkin. Nyt on nuukailukausi kun tässä on näitä työpaikanvaihdoksia. Housukaupoillakin pitäisi käydä, mutta vasta Hullujen Päivien jälkeen. Viime viikolla tuli jo todettua, että Päivät on mulle henkisesti liian rankkoja.

Olen nyt taas alkanut lukea Harry Pottereita. Onhan ne luettu jo pariin kertaan, mutta ne sopivat syksyyn niin hyvin! Tällä kertaa päätin lukea ne viimeisestä alkaen järjestyksessä ensimmäiseen. Tällä tavoin selitykset tulevat ennen salaisuuksia, kamalan näppärää! Mulla on kyllä periaatteellisia ongelmia niitä päähenkilöitä kohtaan, kun ne on kaikki niin vässyköitä. Sivuhahmot on selvästi monitahoisempia ja niiden takia niitä kirjoja luetaankin! Samoin ympäristö on luotu niissä kirjoissa erinomaisen hyvin, pääsee todella irrottautumaan HKL:n linjan 78 aamuankeasta tunnelmasta.

Pikkusiskon läppäri on rikki. Sen Uudesta Ihanasta Teekkaripoikaystävästä ei oo mitään apua tässä ongelmassa - ainoa ohje sieltä suunnasta oli "eheytä kovalevy", mikä on hankalaa, kun kone ei pelitä ollenkaan. Lisäksi Teekkari on Keski-Euroopassa juuri nyt kriisin ollessa kuumimmillaan. Toki Pikkusisko soitti sitten vaihtoehdolle n:o II eli Handymanille. Handyman on toki aika näppärä tämmöisissä dilemmoissa, mutta kun ongelma on Tampereella ja Handyman Helsingissä, niin systeemi ei oikein toimi. Handymanhan oli toki heti hylkäämässä kaikki muut suunnitelmat ja ajamassa tänään illalla Tampereelle ja takaisin damsellin distressiä helpottamaan, kunnes kamelin piti laittaa kavionsa peliin. Huomisen Oulun-matkan valmistelut pitää aloittaa hyvissä ajoin, eihän tässä voi kaikkien tyttösien ongelmia ruveta ratkomaan! Saa Handyman mennä hajoittamaan sen koneen osiin vasta sunnuntaina.

No comments: