Thursday, November 5, 2009

Sokeainkortti

Handyman kävi tänään vihdoin sokeaintreffeillä Lettipitkon kanssa Cazze-optikolla. Cazze-mies oli istuttanut Handymanin ilmaiseen näöntarkastukseen ja todennut, että sokea se on kuin kana. Handyman sai laminoidun Cazze-kanta-asiakaskortin ja kaikki! Nyt sen pitää sovitella itselleen rillejä. Handyman oli jo iloinnut ääneen kaupassa sitä, että rillipäänä sentään välttää iskut kasvoihin. Cazze-mies oli kuitenkin diplomaattisesti huomauttanut, että ei se enää ihan noin mene. Ei mitään hyötyä, mutta vaimon ikuinen pilkka!

Laakson sikispoli on levähtänyt. Toissapäivänä siis ilmoitettiin, että ensi viikolla pitäisi mennä sinne. Toissaviikolla siellä kävi 20 pt/vrk, viime perjantaina 33 pt ja tänään kolmeen mennessä jo 87 pt. Kuollut koulutyttö on saanut influenssapotilaat lääkäriin. Tämän takia mut hälytettiin sinne jo huomiseksi. Saa nähdä, koska pääsee takaisin omiin töihin. Jännittävä tilanne.

Aika masentavaa muuten, kun yksittäinen tärkein syy, miksi vaihdoin pois edelliseltä terveysasemalta, on muuttanut uuden terkkarini alueelle. Tänään se kyärättiin ambulanssilla meille ja mullehan se tuli. Hämmentävät oireet kerta kaikkiaan: kauppakeskuksessa huonovointiseksi ja vapisevaksi, aamulla ambulanssissa puhaltanut 0,08 promillea, meille tullessa jo 0 promillea. Tutisevainen, tiedetty hypokondriakkialkoholisti. Kaikki tutkimukset kunnossa. Kävely onnistui. Pahoinvointia valitteli. Ehdotin, että voisikohan kyseeseen diagnoosivaihtoehtona tulla krapula, ja tämä uuno sanoi, että siitä ei voi johtua. Miestä on tutkittu ihan tajuttomasti, munkin lähetteellä jo kolmella eri erikoisalalla ja koskaan ei löydy mitään paitsi että viinahan voi nää kaikki selittää. Melko lailla rasittavaa. Sydän valahti alavatsalle, kun näin sen nimen listalla. Voihan tsiisus.

No comments: