Tuesday, November 17, 2009

Pandeeminen (H1N1) 2009 virus

Mä oon ihan kurkkua myöten täynnä sikojen, possujen, nassejen, nöf-nöfin, sorkkien, saparoiden ja kärsien liittämistä ihmissairauksiin. Jotenkin mua ällöttää jo enterorokon leikillinen suu- ja sorkkatauti -muistisääntö, mutta se on sentään edes jotenkin kuvaava. Sikainfluenssa on ajatuksena kuvottava eikä tauti liity mitenkään sikoihin. Rasittaa, kun joka päivä joku fb-kaveri statustelee "aloittavansa uutta päivää sikalassa" tai "toivovansa, ettei saparo ala kasvaa, kun nyt on nuha". Ja kaikkein eniten mua ottaa päähän kaikki mukahumoristiset possunuhat ja nasuflunssat. Kyseessä on influenssa eikä flunssa. Nuha ei ole edes mitenkään johto-oire taudissa. Jo alkukesästä tuli virallinen WHO:n suositus, että tautia ei kutsuttaisi sikainfluenssaksi, mutta lehdistö on jotenkin ottanut tuon nimityksen ihan viralliseen käyttöön. Mikä kamalinta, Taloussanomat on kutsunut tautia jopa otsikoissa useaan kertaan sikaflunssaksi. Se on mun mielestä todella vastuutonta ja mautonta.

Oonkohan mä tullut vanhaksi, kun reality-ohjelmat ei jotenkin yhtään enää vakuuta? Aiemmin realityt oli kelvollista viihdettä, nykyään mä jaksan katsoa niistä vain Diiliä (Jethron tarjoaman koomisen elementin vuoksi) ja Top Chefiä (se nyt vain on hyvä). Hermo ei kestä, ei vaan kiinnosta. Huippis on tylsä. Yritin just katsoa Top Designiä, mutta ei sekään lämmittänyt. Mä en ehkä jaksa oikeiden ihmisten ihmissuhdekinkkejä. Top Gear sen sijaan käy aina täysin riippumatta siitä, oonko nähnyt jakson aiemmin. Mythbusterskin kelpaa. C.S.I. on nykyään tosi huono, kun Gil Grissom siirtyi eläkkeelle. Gray pitää katsoa, koska se on koukuttava saippuasarja. Joo, mä oon vanha, sitä se on.

7 comments:

Anonymous said...

Huippikses oli sentään Spontaneouse! Sen parhaita puolia on muutenkin mielikuvitukselliset nigga-nimet. Myös Australian huippiksessa on uskomattomia aussinimiä (mä oon luullu että ausseilla on ihan tavallisia nimiä, mut vielä mitä), mm. yhdellä kaudella oli Demelza, Eboni (sic) ja Alamela. I kid you not.

Elämyskameli said...

Alamela on kyllä tykki nimi. Meni nyt saman tien tyttölistan kärkeen.

Anonymous said...

Niin ja nyt pyörivällä jenkkikaudella on jo pudonneen Spontaneousen lisäksi Saleisha ja Ambreal. Saleisha on aika perus ghettonimi, mut Ambrealissa on jo yritystä.

Kannattaa ehkä puhua Handymanille tosta Alamelasta jos vavvakuume akutisoituu, kukapa ei haluais tehdä pikku Alamelaa!

Anonymous said...

Ja mainittakoon nyt tälläkin foorumilla, että mä en myöskään jaksa minkäänlaisia nöfnöf-läppiä. Ja ehkä ne "koskakohan alkaa saparo kasvaa"-jutut on just pahimpia. Eihän kukaan sano et "sain HIVin, muutun varmaan apinaks". Tosin harvemmin ihmiset muutenkaan kertoo HIVeistään. Pitäis sikiksensäkin omana tietonaan!

homis said...

långstrumppi vois perustaa oman bloginsa kun noita kommentteja tuntuu riittävän...:)

Elämyskameli said...

Eiku ei saa perustaa, kun muuten kukaan ei kommentoi mun blogiin!

Anonymous said...

Siitä tuliski all time special blogi. Ehkä vähän Eniten vituttaa kaikki -hengessä, ja kun sanon kaikki, tarkoitan 1) mainoksia jossa jonkun vatsassa kääntellee ja vääntellee, ja 2) kaikenlaista turaamista kauppiksella.

Mut mä oon kokenu tän Elämyskamelin kommenttiraidan ittelleni jotenkin läheiseks niinku foorumina.

VW: shances, kuulostaa melkein joltain Huippiksen bad ass niggalta.