Sunday, November 15, 2009

Marraskuun loppu

Huomenna alkaa marraskuun loppupuolisko. Mä yritän vastustella jouluvalojen ripustamisvimmaani vastaan ja oon vakaasti päättänyt, että ne saa ripustaa marraskuun lopulla. Se on ihan kohta. Ehkä mä pitkitän nautintoa antamalla itselleni luvan laittaa ne vasta ekana adventtina. Jos kestän.

Handyman, tuo miehistä miehin, ihanista ihanin, on ahertanut puoli päivää blogin taustan parissa ja nyt se on valmis! Ja onkin hieno. Just sellainen kuin mitä mä oon kaiken aikaa suunnitellut. Blogspot on vähän tyhmä kun se antaa vaihtaa nuo normaalitemplatet ihan naps vain mutta jos haluaa omaa kuvaa taustalle, niin tarvii lahjoa koodari töihin. Onneksi mulla on koodari kotona, jonka lahjominen on helppoa - muistuttaa vain, että on lahjasuma meneillään (sillä on ihan kohta synttärit, sitten hääpäivä ja sitten joulu). Kyllä meinaan tulee uutta templatea!

Kuten jo useaan kertaan täällä(kin) tohotettu, me vietetään joulu Berliinissä. Viime jouluhan me vietettiin siellä myös, joskin siitä reissusta tuli sitten vahingossa häämatka. Nyt oli ihan tavallinen matka suunnitteilla - suunnitelmat muuttuivat, kun Katjn ja Homis keksivät lähteä mukaan. Voihan veikkonen. Mä oon ollut ihan varma, ettei ne tuu ikinä Berliiniin meidän kanssa, kun Homis ilmeisesti in-ho-aa Saksaa ja saksalaisia (lieneekö koskaan siellä käynyt?). Nyt kuitenkin ilmeisesti Homis on niin vanha ja dementti, että on inhonsa unohtanut ja toden totta tulevat tutustumaan muuriin, shoppailuun ja metroon. Mitähän neitsyille voisi esitellä? Berliini on kyllä niin ihana ajatus, että oon jo ruvennut suunnittelemaan pääsiäislomaakin (lennothan on jo ostettu ja hotelli varattu). Kaupunki on ihan eri paikka, kun on vaihtuvat vuodenajat. Ainakin Erholungspark Marzahn! Jouluna se voi olla vähän liian karu...

5 comments:

Katjn said...

Muistettiin vasta sen jälkeen kun oltiin varattu matka, että hemmetti, mehän tosissaan inhotaan niitä saksalaisia... Mutta ei auta. Sinne on nyt lähdettävä.

On muuten haastavaa lukea tekstejä uudelta taustalta. Se vääristää joitain kirjaimia niin että pelästyin jo pari kertaa että Kameli on tehnyt typon!

Pyry said...

Joo, pankaa tänne palautetta uudesta leiskasta niin katotaan mitä tapahtuu. Ton tekstin taustalle vois panna jonkun puoliläpäisevän taustan, mutta toisaalta se kyllä vähän vie fiilistä. Ja mobiililaitteilla tää on ihan surkee. Täytyy kattoo ny mihin suuntaan lähdetään tästä.

Anonymous said...

Hieno leiska, mut tosiaan mobiilissa ei ihan toimi. Mun mielestä puoliläpäisevä vois olla ihan hyvä. Vaik siitä tulee mieleen osmoosi.

Polaah said...

Hieno on, mut hiukan hankala kyllä luettavuuden kannalta!

Rami Lindström said...

Mut ehkäpä Kamelin uus kuosi viittaaki siihe realityyn; sisällöstä viis, kunhan näyttää hyvältä!

Ja tällä en tarkoita sitä, että sisältö ois kuraa. Sitä nyt on vaan tällä hetkellä hieman hankalampi lukea.