Monday, November 23, 2009

Lauhuus

Kovin on lauha sää. Laaksossa on selvästi vähemmän sikispotilaita nyt kuin viikko sitten ja infektiolääkärin mukaan se saattaa johtua osittain säästä. Sikisvirus ei viihdy lämpimässä ja kosteassa säässä eikä leviä yhtä tehokkaasti kuin kylmässä. Ilmatieteen laitoksen mukaan Laakso pysyy rauhallisena koko loppuviikon. Eikä oo vieläkään sikis iskenyt, vaikka kovin odottavaisin mielin täällä ollaan. Handymankin on säilynyt terveenä, mitä se pitää D-vitamiinin ja Actimelin ansiona. Mä luulen että Handymanin pitää terveenä lähinnä mun sikisrokote.

Brahen kentälle on jäädytetty luistinrata. Mua kiinnostais aika kovasti mennä sinne bluiggaroimaan, mutta ymmärrän, ettei se ole viisas ajatus. Pari vuotta sitten luistelin Puotilan luonnonjääradalla enkä ollut kovin sulava. Voitaneen luonnehtia tilannetta haastavaksi. Mä olin joskus lapsena ihan kohtuullisen hyväkin luistelija (kiitos meidän tyrannimaisen liikunnanopettajan, joka ei talvella periaatteesta suostunut koskaan järjestämään sisäliikuntaa), osasin sirklata ja kaikkee, mut nyt vanhoilla päivillä olin ehkä aavistuksen kömpelö. Eipä siinä, kyllähän kömpelyksetkin saa mennä luistelemaan, mutta ehkä näin suojasäällä (kun jään päällä on 4 cm vettä) on hyvä kömpelysten katsella rannalta.

Täten Elämyskameli-blogiin perustetaan ensimmäinen palsta! Sen nimi on Elämyskameli suosittelee ja siinä Elämyskameli suosittelee erilaisia suosittelujen arvoisia hyödykkeitä. Lukijan vastuulle jää arvioida, mitä mieltä hän siitä itse on.

Elämyskameli suosittelee
Salakuunneltua-blogi, hupaisa ja viihdyttävä kyttäyksen muoto

3 comments:

Polaah said...

Salakuunneltua on ollu suosikkijuttu jo kauan, nyt tosin unohtunut hetkeksi, kiitos muistutuksesta!

Et sä voi sairastua, ennenkun saat sairasloma-viihdykkeet multa!

Anonymous said...

Joo mäkin oon lukenu tota joskus kauan sit mut olin unohtanu. Kiitos tosiaan muistutuksesta! Ihan hemohyvää shittii osittain.

Elämyskameli said...

Oon aika ylpee, et löysin ton tylsänä työhetkenä googlaten "hauska blogi". Samallahan vois googlata "komea mies". Ja siis totta kai oli pakko nyt googlata "komea mies" ja sillä pääsi mahtavaan keskusteluun http://plaza.fi/ellit/ihmissuhteet/parisuhteessa/komea-mies-mutta-patka-onko-pituudella-valia