Friday, July 9, 2010

Elintoimintoja

Elintoiminnoista raportointi on vastenmielistä. Ilmeisesti lämpimät säät ovat innoittaneet lukuisat mun fb-kaverit kirjoittamaan statuksiinsa siitä, kuinka heidän elimistönsä huolehtii lämmönsäätelystä. Mä en halua lukea sitä, että joku ulostaa enkä mä halua tietää sitäkään, kuinka joku hikoilee kuin pieni possu tai muuten ällöllä tavalla. Kuvottavaa. Elintoiminnoista statustelu on kaikissa muodoissaan vastustettavaa, myös flunssasesongin hitti, rään värin vertailu, on tuomittavaa, mutta sairauden merkit on ees jotenkin poikkeavaa. Ei statukseen kannata kirjoittaa itsestäänselvyyksiä, sitä mieltä oli jo sisätautitieteiden opettaja, kun kirjoitin potilaskertomukseen, että 89-vuotias nainen on postmenopausaalinen.

Handyman on ostanut maailman noloimman juoksuvälineen, juomarepun. Se on todella kiusallinen, mua todella hävettää ajatella, että se juoksee Töölönlahtea ympäri semmoinen selässään. Ja koska Handyman on urpå, niin se selittää, ettei se voi laittaa sinne vettä ("ku emmä tykkää veden mausta!") ja aikoo pilata sen sisuksen Hartsportilla. Sanon "pilata", koska sitä kelmusäkkiä ei voi pestä muuten kuin vedellä. Mua ihmetyttää, että miksi Handyman ylipäänsä osti sen, koska viime viikolla se julisti, ettei osta enää yhtään tuotetta, jota ei voi pestä tiski- tai pyykkikoneessa. Senpä vuoksi meille ei voida ostaa uutta telkkariakaan.

Elämyskameli suosittelee
säästä ja spurguista fb-statustelu

3 comments:

homis said...

nyt täytyy sanoa että tuo juomareppu on kyllä maailman noloin. tuo selkään ja sitten vielä vamumunis perseen alle niin huhhuh...

Elämyskameli said...

Täällä oli tänään mietintää siitä, että tuonhan vois muniksen kanssa laittaa vatsan puolelle, kun se painais muuten ikävästi selkää.

homis said...

onko sillä se juomarepun letku suussa koko ajan vai miten se oikeen toimii... tää on kyllä niin älyvapaa keksintö ja varmasti p on ainut kellä sellanen on