Thursday, July 22, 2010

Minilomanen

Mä oon täällä ihan hip hip huraa -tunnelmissa, koska päätettiin ihan ekstempporee lähteä huomenna lomamatkalle Tampereelle! Täytyy käydä ainakin Mustamakkarabaarissa ja Pyynikin näkötornissa ja jos Handyman sallii, ehkä jopa katsomassa mun mummoa. Mä oon haltioissani. Tampere on herttaisuudessaan ylivertainen kaupunki. Siellä tulee aina haikea olo, koska jotenkin mä haluisin sit kuitenkin asua siellä, vaikka oikeasti mä haluan asua Helsingissä. Onneksi Tampere on lähellä ja siellä voi käydä, kun alkaa tehdä mieli mustaamakkaraa.

Me oltiin eilen Geen ja Lettipitkon kanssa uimassa. Lettipitko joutui valitettavasti lähtemään kesken pois eikä ehtinyt meidän kanssa loppusaunaan. Ois ehkä kannattanut jäädä, koska saunassa oli mun uusi kaveri, vastikään lomalle jäänyt naapuriterveysaseman terveydenhoitaja, joka oli pari viikkoa meillä töissä. Joskus aamukahveja hörpittiin samassa pöydässä. Vuoltiin saunassa vähän vitsiä ja tänään se pyysi mua kahveelle kanssaan. Tosi hauskaa! Ajankohtakin on jo sovittu. Uusi ystävä! Hurraa! Melkein yhtä siistiä kuin fb-stalkkeri.

Fb-stalkkerista tuli mieleen, että fb-stalkkeri on taas nähty! Nyt oli jo kolmas kerta ja tämä oli ennalta suunniteltu (ensimmäisellä kerralla oltiin vielä ihan incognito tästä molemminpuolisista stalkkeroinnista, toisella kerralla nähtiin sattumalta f8:ssa ja nyt oltiin tietoisesti samoilla synttäritupareilla). Mua jännitti kovasti, mutta oli muhevan hauskaa. Mun fb-stalkkeri on parempi kuin kenenkään muun fb-stalkkeri!

Elämyskameli suosittelee
Nivea Natural Oil -saippua (kandee uskoa, se on itse täydellisyys)

2 comments:

Polaah said...

Sunnuntaina Tampereella olis mustanmakkaran lisäksi hyvää seuraa!

Mulla on kans joku outo Tampere-kolo sydämessä, kaks kertaa siellä oon asunutkin ja jotenkin se paikkana kiehtoo.. Mut en kyllä enää asumaan lähtis, se on turhan extremee.

Elämyskameli said...

Polaah hyvä, sunnuntaisin Tampereella ei ole mustaamakkaraa! Lauantaina voi saada, sunnuntaisin marketeissakin myydään eioota. Seura olisi kelvannut, mutta me siis jo tultiin takas sieltä.