Wednesday, July 14, 2010

Saunaselvitys

Eipä kannata Kamelin olla epämääräinen, ei. Olin jättänyt edellisestä postauksesta kertomatta tarkemman saunatietouden sen takia, että epäilin ettei se kiinnosta ketään ja lukijaporukka harvenee kuin mun tukka, mutta kun kerran kysyttiin. Uimastadionin naisten puolella on kaksi saunaa, isompi ja pienempi. Isomman ovessa on jo pitkään ollut lappu, että se on mieto sauna, löylyä sopii heittää pikkusaunassa. Pikkusaunan ovessa ei ole kuitenkaan lukenut mitään, joten sinne on tullut löylynkarttajia (esim. lapsiperheitä) ja löylyttelijöiltä on näin viety harrastusmahdollisuudet. Ehdotin Uimastadionin kesäesimiehelle, että pikkusaunan oveen laitettaisiin lappu, jossa ohjattaisiin herkkähipiäiset isoon saunaan. Kesäesimies oli sitä mieltä, että ehdotus on hyvä (krhöm krhöm) ja sanoi toteuttavansa sen. Vielä tänään ei kuitenkaan lappua ollut tullut. Seuraan tilannetta vielä ensi maanantaihin ja jos edelleenkään ei lappua ole, palaan asiaan kesäesimiehen kanssa.

Mä tutustutin tänään Katjnin vesijuoksuun. Tilanne kävi altaassa vähän kuumottavaksi, kun ensin suihkumyssypäinen vesijuoksuvyö selässä uiva mummeli hermostui siihen, että kuulemma on liian ruuhkaista (oltiin sen edessä ehkä 5 sek, että päästiin omalle radalle). Mutisi jotain siellä mennessään, kun ei sitten kuitenkaan uinut niin kovaa, että olisi jaksanut ohittaa. Seuraavassa käännöksessä oli torikokouksen meininkiä, joten me pyrittiin sauvomaan alta pois ja siinä rytäkässä Katjnin jalka osui vahingossa mummoa ranteeseen. Katjn pyysi anteeksi, mihin mummo alkoi kaakattaa, että se lähettää korvausvaatimuksen, jos ranne murtui. Pari kipakkaa sanaa vaihdettiin. Seuraavan kerran, kun tultiin vastakkain, niin mummo räiskytti tahallaan vettä ilmeisesti meidän päälle. Sihti vain oli huono, joten lähinnä päässä hengailleet täysin ulkopuoliset naiset saivat vettä silmiinsä. Tämä koko show huvitti mua niin suuresti, että otin pahimman aseeni käyttöön: joka kerta kun mummo tuli vastaan, katsoin häntä silmiin ja hymyilin mahdollisimman leveästi. Tää on tappava ase kiukkuiselle mummolle. Ne tajuaa, että se on vittuilua, mutta ei voi tehdä mitään, koska eihän ne voi valittaa kellekään siitä, että joku hymyilee niille. Se on niin vapauttavaa! Mä oon tehnyt altaassa niin aiemminkin. Jossain vaiheessa mummo ilmeisesti koki, että sen piti vielä saada viimeinen sana ja se sihahti, että "mä muistan vielä!" Liikuttavaa. Kah kun ei "mä tiedän missä sä asut!" Mä en malta odottaa, että näkisin sen uudestaan siellä! Hymyhuulet on jo terotettu!!

Elämyskameli suosittelee
Uimastadionin naisten puolen pienempi sauna

7 comments:

Polaah said...

Tulispa se sulle potilaaks!! Mahtava taisteluase tuo hymyily. Mutta missä päässä istui naisia?

Ja mä mietin tota saunajuttua, olin vaan niin jumissa etten jaksanu udella.

Pyry said...

homojen hommaa tuo hymyily. hymyt perseeseen. vedä turpaan, jos vituttaa.

wov: persess

Elämyskameli said...

Siis radan päässä.

Enkä vedä. Eikä mua vituttanut, mä olin huvittunut!

Katjn said...

Kameli oli ihan elementissään kun mummu alkoi ruputtaa. Se oikein odotti joka kierroksella että se tulee vastaan ja pääsee hymyilemään! Ja lisäks se puolusti mua myös suihkuhuoneessa kun joku meinas viedä suihkun mun nenän edestä ja olin odottanut sitä jo vähän aikaa. Mä taidan palkata Kamelin mun henkivartijaksi kun se on niin topakka! Henkivartijaa ehkä tarvitaan kun se mummu targetoi mua seuraavalla kerralla kun meen uimaan.

Anonymous said...

Rajua menoa! Repesin ääneen tolle mummon uhkaukselle, onneksi klo 1 steissillä se ei herätä huomiota.

Lettipitko said...

Saunakyltit bongattu stadikalla!

Elämyskameli said...

Nyt on Lettipitko erehtynyt - kylttiä ei nimittäin vieläkään ole Stadikalla. Isossa saunassa se on siis ollut aina, pikkusaunassa ei vieläkään. Täytyykin ottaa kesäesimies sähköiseen puhutteluun.