Monday, January 3, 2011

Influenssa

Mä en oo varma, mut saatan sairastaa influenssaa. Oireet on niin epätyypilliset flunssaa ajatellen, mutta lievät. Mä oon toisaalta saanut rokotteen, et sen takia voiskin olla lievä tauti. No varsin tylsä aihe, siirrytään seuraavaan.

Huolimatta tämänkin foorumin innokkaista sairastajista, mä en aio perustaa privaattivastaanottoa. Ehkä kuitenkaan kuusi potilasta do not a private practice make. Mä taidan jatkossakin katsella mustavalkokuvia likaisilta LCD-näytöiltä.

Mua on tänä talvena koetellut moni asia, joista suurin osa liittyy infernaaliseen lumimäärään. Mulla on hyvin järkevät talvikengät, mutta mua ottaa päähän se, että ne kastuu monta kertaa päivässä, vaikka niitä kuinka kopistelisi. Mua ärsyttää myös 2,5-metriset lumikasat, jotka kyärätään korttelinnurkkiin siten, että on mahdotonta tarkkailla liikennettä, joten on pakko kävellä Handyman-tyylisesti autojen alle. Sit mun mielestä on epäreilua autojen omistajille, että parkkipaikat on allokoitu jonkinlaisiksi väliaikaisiksi lumenkaatopaikoiksi kevääseen saakka. Ja edelleen pännii myös ostoskeskusten, kauppojen ja tavaratalojen tuulikaappeihin rakennetut sokkelot. Rakentakaa kunnon tuulikaapit ni ei tuu työntekijöille kylmä!

Mä oon nyt negatiivinen, koska nostin taas lämpöni illaksi enkä tällä vauhdilla pääse huomennakaan töihin. Muuten mä oon lauhkee.

Elämyskameli suosittelee
influenssarokote

6 comments:

Anonymous said...

Lumihepuli on enemmän kuin aiheellinen! Jossain kaupungissa oli just päätetty, että autopaikoilla kasatuista lumikasoista aletaan periä pysäköintimaksua taloyhtiöltä, jonka kohdalla lumikasa on. Siinä on mun mielestä ideaa.

Kuten Kamelille jo IRL tilitinkin, mua kyrsii myös ne aidanpätkät, joilla katu pätkäistään lumenpudotuksen ajaksi - siis silloin, kun ne jätetään lojumaan kadulle lumenpudotuksen jälkeenkin, yleensä kadun suuntaisesti, ja ihminen voi vain arvailla, mitä niillä halutaan viestittää.

Ja sit tosiaan ne informatiiviset "varo katolta putoavaa lunta ja jäätä" -kyltit, etenkin paikoissa, joissa ainoa tapa varoa katolta putoavia asioita on kävellä autotiellä.

Anonymous said...

Ai nii ja lumesta vielä: jos et tykkää lumesta ni muuta pois Suomesta! Tälläst tääl on!!

Tää argumenttihan pätee joka asiaan, esim jos et tykkää Persuista niin muuta pois Suomesta, koska tääl on Persuja.

Nii ja jos et tykkää ilmastonmuutoksesta niin sit tarttee kai muuttaa kuuhun tai jotaa. Koska tälläst tääl on.

Elämyskameli said...

Jotaa? Voit ottaa Långstrumpin pois Kymenlaaksosta muttet Kymenlaaksoa Långstrumpista?

Anonymous said...

joo mä oon kaikesta samaa mieltä kun kamelin plogissa kirjtettiin, ja myös nää kommentit on täyttä asiaa.

itsekkin taidan kärsiä influenssasta, aika leimi tauti.

Polaah said...

JOTAA!!! Långstrump on henkinen Kymenlaaksolainen selkeesti. (PS. esi-isämme ovat Kymenlaaksosta, joten..)

Ja noi lumenpudotus-väylänsulkujutut on vielä enempi hanurista kun niiden taisteluvaunujen kanssa menee.. Pääsee sitten arpomaan että peruuttaako satoja metrejä ja menee suojatieltä kadun yli, vai yrittääkö ährätä kinoksen läpi kadulle väistelemään heittelehtiviä autoja (ne kadut on edelleen aika perunapeltoa täälläpäin)...

Täällä on diagnosoitu yks korvatulehdus, mulla ei varmaan influenssaa oo kun tää on ollu suht lievää kuitenki, sanoisin et joku perusräkätauti ja sit toi ukko on jossain pitkittyneessä mahataudissa, toivoisin kovasti että kaikki parannuttais niinku NYT.

Elämyskameli said...

Lumenpudotuksessa on paljon ongelmia, esim. se että pudottajat rikkoo katot hieroessaan lapioilla katon pintaa ja jalkakäytävällä on kasoja kukaan ei vie niitä pudotettuja lumia pois siitä maasta. Voihan ketara.