Wednesday, January 19, 2011

Kröhää

Mä sain parin viikon takaisen flunssan (influenssan?) jälkitautina todennäköisen poskiontelontulehduksen. Mulla ei oo juuri ollut nuhaa, joten mä en ymmärtänyt sairastavani tällaista hirmutautia ennen kuin eilen, kun rupesin miettimään päänsäryn ja itselleni tyypillisen naisellisen yskän mahdollisia syitä. Oon nyt yrittänyt hoitaa itseäni mahdollisimman hyvin kuitenkin vältellen Käypä hoito -suosituksen hoito-ohjeita (koska kukaan ei suostu punktoimaan mun sivuonteloita). Aloitin eilen sivuonteloiden huuhteluhoidon, minkä myötä yskin taukoamatta klo 00-05 välisen ajan. Kun kerroin tästä aamulla töissä, pomo käski mua lopettamaan yöllisen yskimisen. Jos en lopeta, niin usuttaa kuulemma miesasialiikkeen mun perään, jotta Handymanin unet on turvattu.

Amazon vinoilee mulle. Kävin siellä hommaamassa pari Lynley-kirjaa lisää ja etusivulla tervetulotoivotuksena oli "Hello, Kameli! Get yourself a little something." Toivotuksen alla oli suosituksia, joista valtaosa oli jotain tiiliskiven paksuisia faktateoksia Itä-Saksan oikeusjärjestelmästä. Oikein teki mieli itseään niillä hemmotella. (Ja siis nolosti oikeesti vielä tekikin.)

Elämyskameli suosittelee
äh emmä keksi mitään

14 comments:

Anonymous said...

mä suostuisin heti punkteeraan sua, jos osaisin. mutta en osaa :(.

Elämyskameli said...

Kiitos, tää lämmittää! Iso neula nenään vaan. Sitten kun on kuulunut "rusk", niin pumpataan vettä perään.

Lettipitko said...

Mee KNK:lle kandiopetukseen potilaaksi, niin mä oon aina sinuiittini hoitanut. Kerran olen kollegaa joutnut ohjeistamaan että neula alkaa minusta tuntua siellä silmän alla, eli saattaa ollaa vähän liian pitkällä! Hyvä tuli silti.

Kandit on niin helläkätisiä.

Kamelille tiedoksi: mä oon sisätautien sykkivässä ytimessä ja nautin joka hetkestä! Kyllä nää yt-laskut ja flimmerit sekä hiukan pöhöiset leskirouvat ovat mun juttu!

Elämyskameli said...

Nerokas idea! Miksi mä en oo kuullut tästä ennen? Mä meen todellakin seuraavalla kerralla sinne, siellähän se sujuu varmaan spit spot saman tien. Täytyykö olla kuva valmiina vai ottaako ne sen siellä? Vai ollenkaan?

Sykkivä ydin mykistää. Lahessako? Sisätaudit on kuningasala.

Anonymous said...

mikä on KNK? voinko mäkin mennä sinne, vaikka en oo lääkärisnaisia? saako sinne mennä joka vaivan kanssa? kuulostaa kelpo paikalta, mikä sitten ikinä onkan.

huomen käveleen??

Lettipitko said...

KNK = korva-nenä-kurkku sairaala. Kandiopetuksessa on usein pulaa polipotilaista, jotka antaisivat kandien tehdä toimenpiteitä, joten mä ainakin ilmoittauduin vapaaehtoiseksi Korvaklinikan opetushoitajalle. Ultrasivat eka ja sitten huuhtelivat, toinen kandi toisen ja toinen toisen posken. Ei kai siellä kuvaa tarvita?

Sykkivä ydin = Lahti. Oli kivaa!

Anonymous said...

eikö se ollutkaan otsaontelotulehdus? no pansinuiitti mikä pansinuiitti. ja lahti on mesta paikka, jengi sanoo siellä kiitos kun ne jää liipolan linjan tai minkä vaan lähiön syöttölinjana toimivasta bussista pois. ja näin kesällä pari vyölaukkuun sonnustautunutta päijäthämäläistä aboriginaaliakin. se lämmitti sydäntä, olenhan maalainen. mutta hogasin vasta elokuun alussa, että niitä mäkiä todellakin on kolme.

L.Pi said...

Oon kuullut, että Kameli on hommannut kuukupin! Miksei tästä puhuta? Mitä muuta vehkeillään selän takana? Kansalla on oikeus tietää!

Anonymous said...

Kuten natevimmat arvaa, tossa yllä on vale-L.Pi! Tosin allekirjoitan sinällään viestin sisällön kyllä. Mut ei tartte julkisesti kertoo, puidaan face-to-face!

Päks rulettaa, hengasin siellä 2 päivää täl viikol! Varoituksena Lettipitkolle, kaikki mitä sä teet siellä tulee mun tietoon!

Elämyskameli said...

Mua ei nolota kertoa kuukupista tai muistakaan tyttöasioista täällä, mutta en halua karkoittaa miespuolisia lukijoitani, joista osa (esim. vale-L.Pi) pelkää kuukautisia. En ole kertonut tarkasti, mitä muutakaan teen vessassa, koska tämä ei ole pissakakkablogi.

Lettipitko said...

Ou nou - mun duuni joutuu konsultin rovehdinnan kohteeksi!!

Mutta hei, mähän työskentelen vaan kaupunginsairaalan ulkoistetussa gomer-osiossa, jonne ei edes konsultin pitkä kynsi yllä! Siellä lämpimässä kellii keikkalääkäri ja näkee leppoisia unia yleistilanlaskuista...

Polaah said...

Tääl on nyt hämmentävän monta anonymousta?

Ja miksei Kameli suosittele punkteerausta??

Elämyskameli said...

Täytyy tuntea eri anonymouksien kirjoitustyylit. Liipolan linjasta unelmoi toki aurinkolahtelaishienostoäiti, muut anonymoukset tässä threadissa lienevät kalliolaistyöläisäidin kommentteja.

Siis kuinka niin mä en suosittele punkteerausta? Totta maar suosittelen!

Polaah said...

No "Elämyskameli suosittelee: äh emmä keksi mitään"-kohdassa olis pitäny olla punkteeraus!!

Joo toki kalliolaisäitikin voi intoilla Lahdesta, mut harvempi kalliolainen lähtee Lahteen asti.