Wednesday, February 22, 2012

Parkour

Musta on tullut varsinainen parkourvirtuoosi. Töölöläisnainen kuoli traagisesti jääpalan alle ja sen vuoksi harjulaisnainen joutuu työ- ja kauppamatkallaan ylittämään mahdottomilta tuntuvia esteitä. Aleksis Kiven kadulla eräs taloyhtiö on virittänyt kävelyesteet talon seinästä 1,5 metrin lumikasaan saakka - mistä siitä pitäisi kävellä? Mä voin kyllä kävellä autotielläkin, mutta autot ei siitä pidä. Tän päättelin siitä, että toissapäivänä tuli ihan maltillisesti suojatiellekin astuessa autoilijalta keskisormea (astumishetkellä ko. autoilija oli 50 metrin päässä suojatiestä ja mut nähdessään se painoi kaasua. Jouduin loikkaamaan lumikasaan ja sain fingeriä. Kello oli vasta 6:30).

Mun kuntosaliohjelma on ihan ässä! Se on just hyvä ja motivoiva, liikkeet on järkeviä ja mielenkiintoisia. Ainoa miinus on mun kyynärpää, joka kipeytyy hauismuuveista, mut se ei oo ohjelman vika. Ohjelmaan kuuluva kuntopyöräily on tietty kuivaa mutta ainakin toistaiseksi se on mennyt. Vielä mä en ole viitsinyt mennä yksinomaan kuntosalille vaan oon liittänyt kuntosalikeikan aina jonkin jumpan yhteyteen. Moni kai menee ihan pelkästäänkin salille? Täytyis ehkä itekin kokeilla. Se vain tuntuu jotenkin huijaukselta, kun kuitenkin joku jumppakin olisi ehkä menossa.

Seuraava loma on buukattu! Lennot on ostettu ja kämpästä etumaksu suoritettu erillisten ohjeiden mukaan. Berliiniin ollaan tietty menossa ja tällä kertaa ei mennäkään hotelliin vaan hommattiin päivän mukaan vuokrattava asunto. Valitettavasti meidän valitsema kämppä ei onnannut ja saatiin kälynen ddr-sisustettu asunto sen sijaan. On siellä sentään internet ja pesukonekin, jos intoutuu pyykkäämään. Mukavaa asunnossa on hotelliin verrattuna tietysti hinta ja myös se, että siellä on sellainen jääkaappi, johon voi laittaa tavaraa aiheuttamatta minibaarihälytystä. Todennäköisesti siellä on huhtikuussa jo tukalan kuuma tai muuten surkeaa, mutta on se silti Berliinissä. Hotellissa tulee sitä paitsi automaattisesti typerän turistin olo, josta osan voi tällä ehkä välttää. Jännää!

Elämyskameli suosittelee
järki lumiesteitä viriteltäessä

No comments: