Wednesday, February 8, 2012

Riemumieli

Kansio löytyi! Se ei ollut töissä vaan ihan oikealla hyllyllä jostain käsittämättömästä syystä lehtikotelon sisällä. Vitsi mikä huojennus. Se ei saa koskaan enää hukkua.

Mä oon päivystysjännittäjä. Oon jännittänyt ennen jokaista päivystystäni - jopa niitä sisätautipäivystyksiä, jollaisia mä tein aikanaan jatkuvasti viikottain ja joista mä nautin. Nyt kuitenkin jostain syystä mä en jännitä huomista päivystystä yhtään. Toivon, että se johtuu vain kansion hukkumisen aiheuttamasta pelosta. Jännitys pitää mut nimittäin skarppina. Jos ei jännitä, ryhtyy rennoksi eikä se sovi. Jännityksen pitää kestää vähintään siihen asti, kunnes päivystysvuoro alkaa ja siitä se saa sitten vähentyä haluamaansa tahtiin. Jännittämättömyys jännittää.

Mä oon ihan ekstaasissa, kun ehdin tänään pilatekseen, vaikka meinasikin mennä tiukalle. Viikko sitten olin siellä ensimmäistä kertaa sairausloman jälkeen ja siihen nähden tänään meni todella ihmeellisen paljon paremmin. Kertaakaan ei jäänyt joku juttu tekemättä jaksamisen puutteen takia (se ainoa väliin jäänyt vaikeennus johtui suonenvedosta). Ihan prinsessaolo! Sääli ettei huomenna pääse sen jännittämättömän päivystyksen vuoksi.

Elämyskameli suosittelee
prinsessaolo

No comments: