Sunday, May 26, 2013

Ilo ja onni

Mä pystyin tänään kävelemään kotoa Uimastadionille, vesijuoksemaan Geen kanssa kolme varttia ja kävelemään vielä takaisin kotiin täysin kivuitta! Selkävaiva on siis ottanut isoja hyvänsuuntaisia harppauksia. Vielä maaliskuussa se oli sietämätön eikä huhtikuussakaan edes vesijuoksu saati yksikään maan pinnalla otettu askel ollut kivuton. Nyt mä oon kyllä tosi iloinen. Toivottavasti jo pian uskaltaisi kävellä töihin! Sitä mä oon ikävöinyt.

Handyman on kavereidensa kanssa metsäkanaretkellä. Tää termi on mulle tuntematon, mutta luulisin sen tarkoittavan sitä, että miehet menee mökille syömään kanaa. Siksi mulla oli eilen vapaailta (kämppä tyhjä, wuhuu!) ja vietin sitä ensin leikkimällä Vilungin ja sen mainioiden lasten kanssa ja sen jälkeen katsomalla pari Harry Potter -leffaa putkeen ja syömällä makaronilaatikkoa. Muutama vuosi sitten mä olin usein yksin kotona öitä, kun Handymanilla oli työmatkoja, mutta nyt mä oon kyllä tosi harvoin kotona yötä yksin. Handyman sitävastoin saa hillua kotona yksinään viikottain, kun mä oon töissä. En pidä sitä kuitenkaan epäreiluna, koska mä viihdyn kyllä paremmin, kun on seuraa. Ehkä jos olisi lapsia, osaisi arvostaa rauhallista hetkeä enemmän. Toisaalta mä kyllä osaan arvostaa rauhallista ja itsenäistä elämääni ilman lapsiakin. On kivaa voida mennä mihin vain koska tahansa.

Fb-seuraajat lienevät huomanneet, ettei jokaisesta Kamelipäivityksestä ole enää tullut ilmoitusta pagelle. Tämä johtuu siitä, etten mä jostain syystä voi iPadin fb-sovelluksella postata sinne linkkiä Elämyskameli-nickillä vaan se tulee aina mun omalla nimellä enkä mä halua laittaa niitä sillä viisiin. Pahoittelen tätä ja toivon, että iPadin fb-sovellus korjaa itsensä tältä osin, mut siihen asti kannattaa käydä täällä tsekkailemassa tai laittaa tää RS-feediin. Ongelma on ilmennyt nyt vasta, koska aiemmin mä kirjoitin kaikki Kameli-postit tietokoneella ja nyt melkein pelkästään iPadilla (jopa nyt tän, vaikka oon kotona). Teknologia, tuo kaksiteräinen pyssy.

Elämyskameli suosittelee
liha-makaronilaatikko Myllyn Parhaan ohjeella

2 comments:

Pyry said...

Suosittelen Facebook Pages Manageria: https://itunes.apple.com/us/app/facebook-pages-manager/id514643583?mt=8

Elämyskameli said...

Mulla on toi Page Manager kyllä, mutta en oo oikein ymmärtänyt, mitä se tekee. Ehkä pitää kokeilla.