Tuesday, September 9, 2008

Kestovaippoja ja luonnontieteellistä keskusmuseota

Tänään kameli vaelsi kaatosateen halki Kaapelitehtaalle opiskelemaan kestovaippa-asiaa. Jotenkin surkeasti kyttyrä jäi aika vajaaksi, kun perversseistä syistä tuntui, että mitään uutta asiaa ei tullut esille. Surkeaa myös siinä mielessä, että mun lisäksi paristakymmenestä osallistujasta ehkä kaksi ei ollut raskaana ja niistä toinen oli mies ja toinen vauvan kanssa. Olipa siellä myös tuttuja mahat pystyssä!

Töissä meni taas vähän paremmin. Oli rauhallista, oltiin onnettoman pienellä miehityksellä mutta homma toimii kun ei tarvii paimentaa ketään, vaan kaikki tietää mitä tekee. Vein irtisanoutumispaperin pomolle, ja siitähän se taas masentui. Samoin pomon sihteeri. En kyllä jaksa kovasti välittää. En edes jaksanut nauraa niiden "hihi, tämähän me laitetaan suoraan silppuriin" -laatuläpälle. Enää kahdeksan työaamua!

Yleisön pyynnöstä tyhjennetään kyttyrää myös toissapäiväisen eläinmuseon käynnistä: se oli todellakin mielenkiintoinen elämys! Sitä suosittelen kaikille. Erityisesti osio "Suomen luonto" oli kiinnostava ja vaikuttava. Parasta on tietysti mennä Katjn:n ja HH:n kanssa, kun sit ei tarvii maksaa (kunhan on ensin valjastanut Handymanin hukkaamaan perheen ainoan toimivan lompakon). Erityisesti mä tykkäsin sorsista, hylkeistä ja ketunpoikasista. Saimaannorppa oli hurjan shöbönen! Ja Vuosaaren kyynärluu oli toki vaikuttava Elämän synty -näyttelyssä, siitä taas muistaa, että meitä vuosaarelaisia on ollut täällä jo ennen 2000-lukuakin.

No comments: