Tuesday, September 30, 2008

Lomalla

Kyllä se sitten kuitenkin iski, haikeus, vikan sairaalapäivän jälkeen. Etenkin, kun oli ihan poikkeuksellisen rauhallinen päivä. Mukavahan sinne olisi ollut jäädä yöksikin, paitsi kun illalla selvisi, että klo 1:00 on tulossa suuronnettomuusharjoitus eli leikitään että lentokone on pudonnut ja varusmiehiä roudataan ympäri pääkaupunkiseutua sairaaloista toisiin. Aamupalaksi oli varattu puuroa. Ehkä sitä voi nukkuakin, ei se leikkipotilaiden hoitaminen keskiyöllä ole niin hauskaa kuin miltä se kuulostaa.

Homis jo ehti melkein närkästyä Elämyskamelin hitaasta kyttyräntyhjennyksestä. Oltiin sunnuntaina nimittäin syömässä virallisimmassa elämyskeitaassa Flamingossa. Toki bonuspisteiden toivossa valittiin Amarillo. Onneton rafla. Palvelu oli äärettömän hidasta ja kankeaa. Annokset eivät kaikilta osin vastanneet luvattua. Jotenkin säälittävintä oli se, että lista oli varsin suppea, S-etukorttitarjouslistalla oli sellaisia annoksia, joita ei normaalilistalla ollut. Selvisi, että ravintola pitää viikonloppuisin supistettua listaa käytössä, koska koko listan pyörittäminen vie tarjoilijan mukaan liikaa aikaa (!). Ja tosiaan muutenkin ravintolakäynti kesti yli tunnin eikä kukaan ottanut muuta kuin pääruokaa. Älkää menkö sinne. Ei, älkää!

Handyman on hajalla taloyhtiön hallituksen asioista. Tulossa on ylimääräinen yhtiökokous jonkin muotoseikan vuoksi ja Handyman pelkää jo nyt mummojen kouhotusta ja vouhotusta kaiken asiaan kuulumattoman tiimoilta. Mummothan olivat kevään kokouksessa litistäneet Handyman-paran miltei perunan kokoiseksi. Isännöitsijäkin ihmetteli, että eihän missään yhtiökokouksessa ole noin aggressiivisesti käyttäydytty miesmuistiin.

Nukkumaan!

2 comments:

Pyry said...

Koska tätä päivitetään? Ennen tää päivitty päivittäin! Toivoisin useampia päivityksiä!

Anonymous said...

Hei mä kuulin juttu tosta harjoituksesta tänään: faksien piti markkeerata potilaita, mutta yli puol tuntia sen jälkeen kun niitä "potilaita" piti alkaa tulla, tuli soitto, et nyt ei onnaa koska meitin faksi on rikki :D Mut hei nyt on 2000-luku, mitä faksi tekee täs koko kuviossa alun perinkään?!