Friday, September 12, 2008

Ujous

Nyt kun Handyman on kertonut puolelle kaveripiirille tästä ja mäkin parille kaverille, on alkanut ujostuttaa. Sitä kokee, että tänne kirjoitettavien juttujen pitäisi olla kiinnostavia. Ja mistäs sitten on kavereille kertomista, jos kaikki mun elämän tapahtumat on tarkistettu jo täältä? Jos kirjoittaisi vain varmasti piiloon, voisi kirjoittaa mitä vain. Sitäkään varten mä en olisi halunnut, että kukaan tietäisi. Nyt harmittaa, herää epäily että täytyy lopettaa tää ja vaihtaa paikkaa (kokemusdromedaari?).

Tänään aamulla oli kyllä mahtavaa. Kävin jumpassa ja vielä poljin pyörää posket punaisina. Pieni lenkkikin ensin. Kun tuli kotiin ennen yhtätoista, oli energiaa vaikka mihin. Kyllä se eilisen univelka sitten iski ja nyt on nukuttu iltapäivä. Kuluuhan ne vapaapäivät näinkin.

Huomenna road trip Savonlinnaan. Muuttokeikka ja Handymanin mummo. Pääsee huikomuikuille Seurahuoneen kattobaariin. Sääli, ettei viikonloppuisin saa lörtsyjä. Miten niin ajattelen vain ruokaa?

2 comments:

Katjn said...

höpö höpö. ei tätä kukaan muu lue ku minä ja Homis. Ja me sit käydäänkin täällä joka päivä. Kertoo meidänkin elämästä paljon kun päivän laatusisältö löytyy sun blogista.. Hihittelin vielä aamulla ei-vittuilevia roskia.

Anonymous said...

Ei ne jutut siitä mielenkiintoisemmiks muutu että ne kerrotaan livenä. Kirjoita tänne vaan.