Monday, September 8, 2008

Espoon Ikea ja valitus

Espoon Ikea olikin aikamoinen kokemus, jollen sanoisi Elämys. Sekin vähän laimea kuitenkin. Musta on tullut niin vaativa elämysten suhteen, kamelius velvoittaa. Vantaan Ikeaan (mun ainoa vertailukohta) verrattuna Espoo on matalakattoinen ja nuhjuinen, eikä Vantaakaan ole mikään säihkystore. No mutta kaveri sai sohvansa, vaikka Handyman tekikin kaikkensa suututtaakseen kaverin ja sen siskon. Eikä meidän tullut ostettua muuta kuin Ikean Hot Dogit omenapiirakoineen, halvalla päästiin.

Töissä oli masentavaa. Melkein pääsin kiihtymään, kun oli tullut valitus. Sitä on kyllä odotettukin, valitusalttiissa työssä jo 2,5 vuotta! Mut oisivat piruvie valittaneet jostain sellaisesta asiasta, jonka olen hoitanut huonosti. Tässä nimenomaisessa valituksenalaisessa tapauksessa olin tehnyt työni ensiluokkaisen hyvin. Onneksi pomo lupasi hoitaa asian. Työ on kyllä kamalaa. Mua ei oo siihen suunniteltu. Enää 9 työaamua (näistä 5 myös työ-öitä). Parin päivän päästä sitten sopimaan uusista töistä, toivottavasti. Se on kyllä onni että töitä on tarjolla mistä vain mitä vain. Osaviikkoisellakin työllä pärjää.

Valituksia tulee kotonakin. Ostettu leipää, vaikka vanhaa oli vielä jäljellä. Voi herttinen. Handyman vertaa meidän leipätilannetta kokaiiniorgioihin.

Huomenna ei oo suunnitelmissa suuria elämyksiä. Kunhan töitä ja jumppaaaah. Jospa ottais eväät mukaan töihin, niin voi puoli tuntia istua kahvihuoneessa ettei tuu rehkittyä liikaa.

1 comment:

homis said...

Entäs luonnontieteellisessä keskusmuseossa koetut elämykset? Paras elämys taisi olla se yläkerroksen potentiaalinen kämppä.. HH:n elämykset meni miinukselle Zetorin ruoasta.