Sunday, September 7, 2008

Aloitus pakon edessä

Elämyskameli kerää elämyksiä kyttyröihinsä erilaisista elämyskeitaista. Uusin elämyskeidas sijaitsee Vantaalla Jumbon vieressä. Ainakin Flamingo kutsuu itseään elämyskeitaaksi. Ei se kyllä ole. Se on ankea paikka. Viisi ravintolaa nähtiin, neljässä käytiin. Kolmessa ei saanut ruokaa, eikä sitäkään kerrottu ennen kuin mentiin erikseen kysymään, kun oltiin jonotettu ovensuussa jo minuutteja. Ruokaa sai vain Hesestä. Masentavaa. Ainoa positiivinen elämys oli elokuva WALL-E, joka olisi varmaan kyllä ollut ihan positiivinen elämys jossain muussakin elokuvateatterissa.

Kyttyrässä on siis melko vähän elämystavaraa vielä. Mutta eiköhän sitä ala kertyä. Huomenna Espoon Ikeaan kaverin seuraksi. Viimeksi kävin Espoon Ikeassa joskus 2001, muistan vielä tulleeni bussilla stadiin valtavaa mattoa raahaten. Nyt onneksi pääsee autolla. Eikä ole matto-ostoksia suunnitelmissa. Jos tyhjin käsin palaisi.

1 comment:

Pyry said...

Muistaakseni Elämyskameli valitteli vähän Wall-E:nkin aikana että olis pikkuisen tylsää. Mutta itse tykkäsin leffasta kyllä.