Monday, March 22, 2010

Pelle ja kaverit

Aina kun mä meen Kallion uimahalliin, mä mietin miehiä. Ainakin niitä neljää-viittä miestä, jotka istuvat altaan reunalla olevalla lehterillä valkoisissa white trash -parveketuoleissa. Istuvat siinä ja turinoivat virttyneissä tummanruskeissa Citymarketista ostetuissa vähän liian pienissä uimahousuissa, joiden kauluksesta roikkuu valkoisen vyötärökiristinnarun päät. Mikä parasta, tähän joukkoon kuuluu myös Pelle Miljoona. Siellä ne istuu tylsistyneen näköisinä tukat märkinä (siis ei Pelle obviously) tuntikausia ja puhuu mistä nyt voikaan puhua. Mä en todellakaan keksi, millainen naisjoukko istuisi uimavaatteissaan sisällä kylmässä uimahallissa tukka märkänä katselemassa uivia ihmisiä. Miehet on mystisiä.

Uimahallissa on muutenkin todella mystinen tunnelma. Tänään kun menin pesuhuoneeseen, siellä oli suihkussa mummeli, joka pesi itseään antaumuksellisesti. Vesijuoksin 45 min ja takaisin pesuhuoneeseen tullessani mummeli istui edelleen samassa tuolissa ja pesi itseään antaumuksellisesti. Kävin saunassa ja pesulle tullessani - you guessed it - siellä se edelleen peseytyi. Jotenkin niin ihastuttavaa. Siis tää mummeli käytti varmaan tämän yhden pesukerran aikana yhtä paljon vettä kuin Malin 12-miljoonainen kansa vuoden aikana yhteensä, mutta onhan siinä jotain erityistä, että joku voi pestä itseään niin tarkasti. Ja siis tää mummo oli oikeesti varmasti jo melkein 90-vuotias.

Elämyskameli suosittelee
sauna (siellä pääsee karkuun Pelle Miljoonaa)

4 comments:

Anonymous said...

Miehet todella on mystisiä, siitä ei vähäisimpänä osoituksena uimahallissa istuskelu! Toisaalta sen ikäisille miehille ei oikeen oo muutakaan paikkaa. Eihän ne käy kahvilassa. Mut luulis istuvan esim saunassa, kun ei ne vaikuta oikein sellaselt tyttöjenkyttäily-pärverttirivistöltäkään.

Vilunki said...

Kun Pelle käy uimahallissa peseytymässä, hänestä tulee siististi cool.

Polaah said...

Go Pelle! Haminan suurin, ja ainoa, julkkis. Pelle lähti Haminasta mutta sirkus jäi eiku mitä.

Jotenki tosi surullista, että sekin on jo niin kalkkis, et se istuu jossain uimahallissa jorisemassa ukkojen kanssa Iltakoulun tai Kultapalmun sijaan.

Anonymous said...

Sähän tiedät!