Thursday, March 25, 2010

The Big Three-Oh

Mä täytin kolkytä. Tää ei sit ollutkaan niin suuri virstanpylväs mun elämässä kuin mä etukäteen ajattelin, lähinnä samaa tasoa kuin naimisiinmeno. Ainoa muuttunut asia oli siinäkin veroehdotus, jossa kohtaan "Käytän palautukseni puolisoni hyväksi" tuli automaattisesti Handymanin nimi. Mä toisaalta sain vähän pehmeän laskun, kun eilen Hakaniemen torilla tuli joku miekkonen lehtiön kanssa tekemään jotain kyselytutkimusta. Ikäryhmävaihtoehdot olivat nimittäin 20-30 ja 30-40 eli oli vähän overlappia näissä. Mä sanoin, että mä oon 30 vuotta ja yhden päivän ja annoin sen jätkän päättää, kumpaan ryhmään se mut laittoi. Ystävällisesti se merkitsi rastin näiden laatikoiden väliin.

Polaah on jo pitkään uhonnut lähtevänsä mun kanssa jumppaan. Nyt vihdoin kaikki vastoinkäymiset jumpan tieltä on raivattu ja tänään mentiin. Etukäteen Polaah povasi kuolevansa sinne tai jotain vielä ikävämpää. Tää vähän jännitti mua, koska mua ei katsottaisi hyvällä, jos mä tuon muiden rentoutumistilaisuuteen jonkun kuolemaan. Kyllä siinä menee muilta vatsalihastreenistä ilo, jos joku kuolee sinne. Mutta ei Polaah sitten kuollutkaan vaan oli ymmärtääkseni miltei tyytyväinen että lähti mukaan. Täytyy viedä se joskus toistekin sinne, niin saa seuraa itsekin. Evil plan!

Elämyskameli suosittelee
pyöreät vuodet

2 comments:

Polaah said...

Musta on jotenki hellyyttävää, että se ruksi sinne johonkin ikien väliin, ihan sun mieliks varmasti vaan. :D

Ja oli hieno huomata, etten sittenkään kuole pelkästään jumppasalin ovesta sisään astuessani, niinkuin ennalta pelkäsin ja manasin.. Ehkä se kuolema tulee jotenkin jälkijättöisesti huomenna.

Anonymous said...

Mä luulen että se yritti vaan olla eksakti, koska Kamelin mieliks se ois voinu raksia 20-30-ruudun! Mutta kuka päläri on duunannu tollasen lomakkeen jossa kategoriat overlappaa, tosta tulee salettiin laadukas tutkimus. Voi tietty olla ettei ne meinaa sitä missää Harvard Business Review'ssa julkaista.