Monday, March 1, 2010

Smurffit

Tänään tuli smurffit ratikkaan koohottaan. Koska mä tarjosin veltosti lompakkoani skannattavaksi eikä se niiden onneton lukulaite lue sitä vielä onnettomampaa vihreärinkulaista matkakorttia, niin reipas tarkastajamies antoi ohjeeksi, että "Ota reippaasti seuraavalla kerralla se kortti pois lompakosta. Ja kannattaa kuule hymyillä enemmän, se piristää päivää mukavasti!" Niin piristää sekin, että vihdoin saisi tietää, minkä väriseksi smurffi muuttuu, kun sitä kuristaa.

Taas on vähäksi aikaa urheilujuhlan tuntu loppunut. Luojan kiitos. Jääkiekko on kyllä kamalaa. Se on tylsää ja aiheuttaa useille ihan normaalisti mukavillekin ihmisille mielenvikaisuutta. Fb on täynnä jääkiekkostatuksia, mikä on pitkästyttävää. Matsit kestää aina jotain pari tuntia, sekin on tajuttoman väsyttävää. Onneksi se on taas hetkeksi ohitse. Sitä paitsi ne telkkariselostajat on tosi uuvuttavia, kun ne on selkeästi puolueellisia. Niistä todella kuuluu, että ne kannattaa suomalaisia. Se on mun mielestä todella epäammattimaista. Mutta ehkä tämä tästä aiheesta.

Mä sain työterveyshuollosta työ- ja terveyskyselyn. Ne lupaa, että kaikki vastanneet saa henkilökohtaista palautetta terveydestään ja lisäksi ne haluaa säilöä mun vastauksia johonkin. Ne kysymykset on tosi urpoja: Uskotko, että terveytesi puolesta pystyisit työskentelemään nykyisessä ammatissasi kahden vuoden kuluttua? Vaihtoehdot: tuskin / en ole varma / melko varmasti. MELKO varmasti?! Siis okei jos multa irtoaa raaja tai tuun sokeaksi niin ehkä sitten huonommin, mutta silti sanoisin, että miltei varmasti olisi paremmin sanottu. Puuttuvat vain ne kysymykset, joissa voi olla joko "osittain samaa mieltä" ja "osittain eri mieltä". Eikö tämä tarkoita samaa?

Elämyskameli suosittelee
smurffille murjotus

1 comment:

Polaah said...

Smurffi muuttuu kuristettaessa ensin vaaleansiniseksi sitten valkoiseksi. Jos et usko, kokeile itse!