Monday, June 25, 2012

Glockenspiel

Kevin-leffan jälkeen mulla on soinut päässä jatkuvasti Buddy Hollyn Everyday. Mikäs siinä, suloinen pieni rallatus ja hauska kellopelimäinen pimputus. Mä oikein tahallani hyräilen sitä mukavissa tilanteissa, esim. kotona puuhaillessani, ulkona kävellessäni tai uimassa, koska Kevinin ahdistava tunnelma vähän tuhosi kappaleen keveyttä. Musiikkivalinnat olivat kyllä leffassa täydellisen onnistuneita ja mitä enemmän mä sitä leffaa muutenkin mietin, sitä paremmaksi se muuttuu. Ei ollut ehkä se paras valinta leppeään hotelli-iltaan, mutta kulttuurielämyksenä erittäin onnistunut.

Juhannusjuhlat olivat myös onnistuneet omassa kategoriassaan. Mukavaa väkeä, hauskaa oli. Kokeilin uudelleen tehdä falafeliä ja se oli jälleen hyvää. Tällä kertaa sen keralle tein satay-kastiketta ja tämä oli yllättävän onnistunut kombinaatio. Ehkä jopa parempi kuin viimevuotinen vetinen jogurttikurkkusoosi, niin herkulliselta kuin se kuulostaakin.

Mä kävin tänään Töölössä selkäleikkauksen jälkitarkastuksessa. En tavannut leikannutta lääkäriä vaan jonkun toisen, joka oli mukavasti ajoissa. Kovasti paljon meistä kumpikaan ei käynnistä hyötynyt - kun olin sanonut, että olen pääosin oireeton, lääkäri oli kovin tyytyväinen ja alkoi toistella, että sitten ei tarvitse jäädä poliklinikalle seurantaan. No en mä muuta odottanutkaan. Sellaisen ohjeen se antoi, että jos se vaivaa, kannattaa ensin levätä ennen kuin ottaa särkylääkettä. Pöljä neuvo. Silloin kun se vaivaa, mä otan särkylääkettä voidakseni levätä. Ei se kävellessä tai liikkuessa vaivaa vaan nimenomaan levossa. Mut ehkä mä luotan enemmän itseeni kuin johonkin random neurokirurgiin. Eihän se sitä kipua tunne. En aio kuitenkaan täysin hylätä neurokirurgin neuvoja vaan ottaa vaarin sen suosituksesta alkaa uida selkää. Kuulemma selkäuinti on diskusprolapsipotilaille parasta vesiliikuntaa. Rintauinti ei ole suositeltavaa. Edelleenkin aion käydä myös vesijuoksemassa, kun saan seuraa, mutta yksin käydessä voisin testata selkäuintitaitojani.

Elämyskameli suosittelee
oikea vesiliikuntalaji jokaiseen vaivaan

1 comment:

hanna said...

selkäuinti <3