Friday, June 29, 2012

Päivystysvapaalla

Jälleen päivystysvapaalla, jee! Mun jee-sanan käyttö lisääntyy päivystysvapaalla merkittävästi muuhun aikaan verrattuna. Kerran olen jopa todennut "Friba friba jee jee jee!" Inhibitiot on alhaalla, päivystysvapaa vastaa hyvää hiprakkaa ilman että tarvitsisi juoda pahanmakuista alkoholia. Se toimii ennen kaikkea psyykkisesti, sillä esim. viime yönä mä nukuin ihan hyvin, nukuin puoli kolmesta puoli kymmeneen. Silti olen tänään käyttänyt jee-sanaa ja myöhästynyt sovituista aikatauluista useamman kerran. Jonkinlaista harkintakykyäkin olen kuitenkin käyttänyt, koska Handymanin sydäntäsärkevästä maanittelusta huolimatta en ostanut uutta digiboksia vanhan, kieltämättä ärsyttävän usein kaatuilevan laitteen sijaan. Parempi pitää vanha laite vanhoine vikoineen kuin opetella uuden laitteen uusia vikoja.

Työyö oli mukava. Illalla oli paljon hommia mutta me saatiin apua, joten oli ihan leppoisaa. Alkuyöstä kaverin mentyä nukkumaan puuhailin koko ajan jotain. Kahdelta havahduin pohtimaan, miksi ihmeessä mä puhkaisen vanhan taaton virtsarakkoa 7 mm:n paksuisella metallisella terävällä putkella kahdelta yöllä. Miksi vaari ei saanut nukkua rauhassa vaan oli yösydännä kyyditetty tällaista hommaa varten sairaalaan? Ei sitä kauaa ehtinyt pohtia, kohta oli kusi sukassa (sananmukaisesti). Illalla Tulli toi huumekuriiriepäillyn, jolta pyydettiin vatsan TT-tutkimusta huumepakettien osoittamiseksi. Lähetteessä kuitenkin kerrottiin, Tullin epäilevän potilaan kuljettavan "muumeita" elimistössään ja mua nauratti niin kovasti, ettei tulkinnasta meinannut tulla mitään. Vieläkin naurattaa, kun mä mietin sitä. Muumeita! Okei, ehkä se on hauskaa vain läsnäolleelle.

Mä en muista, oonko jo hehkuttanut Lotta Backlundia täällä. Mä oon kyttäillyt sitä jo kauan, koska se on niin hauska. Mä oon melkein sen sydänystävä, koska mulla on sen kanssa neljä yhteistä fb-kaveria, me ollaan samanikäisiä (tai ainakin samana vuonna syntyneitä) ja meillä on aina Budapest (Backlund on syntynyt siellä ja mun isä oli siellä vuosikausia töissä joskus 80-90-luvun taitteessa, joten mä oon käynyt siellä monta kertaa). Mutta siis Lotta Backlundilla on uusi blogi, jota mä luen hurmoksessa ja ääneen nauraen, se on ihan loistava.

Elämyskameli suosittelee
Lotta Backlundin blogi

1 comment:

Pumpumkatti said...

Lotan blogi on loistava, kiitos vinkistä! Luin kaikki vanhat jutut ja laitoin tilaukseen :)