Wednesday, April 6, 2011

Nakuilu

Mun mielestä julkiset uimahallit on hieno konsepti. Siellä pääsee paitsi pikkurahalla uimaan, myös tutustumaan suomalaiseen saunakulttuuriin. Onhan siinä jotain uskomattoman upeaa, että ventovieraat ihmiset ovat täysin mutkattomasti nakuina keskenään. Uimahallikulttuuri on sitä paitsi varsin tasa-arvoista, koska alastonna on vaikeaa olla epätasa-arvoinen. Niinpä mä oon nähnyt naakkenina mm. tasavallan presidentin. Pari viikkoa sitten vesijumpassa mun ja Lettiksen kanssa oli varsin kärttyisä nuori nainen, jonka Lettis tunnisti jostain lastenelokuvasta ja tänään mä peseydyin yhdessä erään palkitun eturivin näyttelijättären kanssa. Varmaankin monessa muussakin maassa on nakuilukulttuuria (ainakin Saksassa on), mutta mä en tiedä niistä. Sitä paitsi amerikkalainen kulttuuri-imperialismi antaa meidän ymmärtää, että kaikki pelkää alastomuutta.

Sää on ollut kerrassaan mainio. Tähän  kun saadaan vielä 8-10 astetta lisää, niin on täydellinen ulkouintikeli. Tihkusateen myötä lumikasat sulavat vauhdilla (nyt enää 25 cm!) eikä missään oo enää liukastakaan. Hanskat ja kaulaliina on jääneet hattuhyllylle ja kohta voi siirtyä kevättakkiinkin! Nää on just niitä upeita hetkiä joita on kiva sit muistella ensi tammikuussa.

Tänään alkoi ennakkoäänestys. Vaalit on aina vähän niinku joulu tai pääsiäinen, kun huuma kestää monta viikkoa ja kulminoituu yhteen tiettyyn päivään. Joka päivälle on jotain ohjelmaa (siis lähinnä ehdokkaille ja kai muillekin, jos vaan haluis) ja on paljon puhuttavaa kaikkien kanssa, kun voi puhua politiikkaa. Tänään työkaveri epäili mun äänestävän "kuitenkin jotain nuorta vihreää naista kun sullei oo autookaan". Saatoin riemuissani sanoa, että en aio äänestää nuorta vihreää naista vaan keski-ikäistä vihreää miestä. Miksi muuten sitten kysytään, että miksi sä et äänestä naista? Ei kai miehiltäkään haluta perusteita äänestää vastakkaista sukupuolta? Onks tää taas jotain kaksinaismoralismia? Toivottavasti ei, mä oon kyllästynyt semmoiseen.

Elämyskameli suosittelee
nakuilu

2 comments:

hanna said...

nakuilu on tosi jees! mä oon tykänny, yhtä paljon ellei enemmän kun juoppo elämästä!

mulle kanssa sanotan noita, "sä oot varmaan kasvissyöjä kun sulla ei oo autoo" tai "miten sulla voi olla mikrouuni kun sulla ei oo mitään muuta tekniikkaa?"

Långstrump said...

Niin hanna, tätä mäkin ihmettelen, etkö sä ookaan amishi??