Friday, July 8, 2011

Kulttuurillisia suosituksia

Ilmeisesti koko maailma on jo nähnyt tämän, koska mäkin oon siihen jo törmännyt. Postasin linkin myös Facebookiin, mutta kukaan ei ole kommentoinut edes että "wanha". Mä oon surkeena. Video on oikeesti hieno. Kuuntelin Nerdist-podcastin, jossa haastateltiin bändin jätkiä ja ne kertoi videon teon maksaneen 5000 euroa (joutuivat ostamaan hetken näkyneet juoksumatot eivätkä saaneet myydessään kaikkia rahoja takaisin ja niiden lisäksi tuli vähän pyykkikuluja). Hommassa oli mukana paljon esim. insinöörejä, kaikki fanipohjalta ilmaiseksi. Upea masiina. Nyt oikeesti kannattaa käydä tsekkaamassa, vaikka tuntuukin siltä ettei kiinnosta. Se on mainio. Tai sit kaikki on oikeesti nähneet sen eikä enää oikeasti kiinnosta. Silviisiin nykyään internetin aikakaudella hienot jutut menettää merkityksensä.

Tämäkin on oikein hauska. Hihi.

Pari vuotta sitten käytiin Handymanin kanssa katsomassa Hoodwinked!, joka oli hersyvän hauska ja terävä komedia. Tänään sen jatko-osa tuli ensi-iltaan ja käytiin sitten sekin tarkastamassa. Edelleen terävää, hauskaa huumoria. Ehdottoman suositeltava. Leffan ainoa huono puoli oli se, ettei sitä oo 2D-versiona. Mun nenä ei jaksa kannattaa niitä painavia rillejä.

Pyhänä tarkoituksena on mennä katsomaan Hannes Heikuran Dark Zone -näyttely, koska Hannes on mun valokuvaajaidoli. Se kuva, jossa Michael Phelpsin pää on pintajännityksen alla, on upea. Ehkä elokuussa näyttelyyn! Raportoin sitten.

Tänään käytiin syömässä Vapianossa ensimmäistä kertaa. Handyman ei tykännyt, mä tykkäsin. Handymankin kai tykkäsi ruoasta jonkin verran (paitsi ettei ollut kalaa), mutta sen mielestä tilaamiskonsepti oli huono. En mäkään siitä suuremmin välittänyt, mutta mulle se ei tullut yllätyksenä. Ruoka oli hyvää (mä otin bolognesetagliatellen) ja ympäristö erittäin miellyttävä. Lisäksi vaikka tilaamisessa oli omat kommervenkkinsä (pastaa piti jonottaa seisten aika kauan ja pitsan teko kesti vielä kauemmin -> ruoat olivat pöydässä eri aikaan), oli mun mielestä aika kivaa päästä maksamaan ruokansa kassalle ilman tarjoilijan odottelua. Viehätyin myös erityisesti pöytäkasveina olleista tuoreista oreganosta ja basilikasta, joita mä ainakin riivin kukkaruukuista suuhuni (en tiedä onko se sallittua, kyllä varmaan).

Vielä blogivinkki salmiakinystäville.

Noilla luulisi Kamelin ahnaan lukijakunnankin viihtyvän viikonlopun yli.

Elämyskameli suosittelee
no nyt ainakin se eka musiikkivideo

4 comments:

Polaah said...

Toi pintajännityskuva oli kyllä mahtava! Mä jotenkin ajattelin "pintajännityksen" liittyvän johonkin jännittävään. Mut oli toikin tosi magee.

Polaah said...

Ja tuo OkGo-video oli kyllä hieno!!

Tajusin just että oon nähny OkGo:n livenä. Ne tuli soittamaan 2007 huhtikuussa meidän koululle Minnesotassa. En mä silloin kyllä niistä mitään tienny.

Pumpumkatti said...

Hyvä menovinkki toi valokuvanäyttely, kiitos!
Me mennään varmaan perjantaina ennen Potteria :)

Polaah said...

Brion junaradan pätkäkin on päässyt siihen videoon!