Friday, July 1, 2011

Herätyskello

Mulla alkaa työaika joka päivä klo 7:30. Mä pyrin olemaan töissä aina työaikani alussa. Joskus se ei onnistu, esim. jos päätän mennä uimaan heti aamusta tai nukun pommiin. Niissäkin tilanteissa olen töissä viimeistään kahdeksalta, mikä onkin yleensä aivan riittävää, koska ensimmäinen puolituntinen menee jonkun näyttäessä murtumakuvia. Ne ei yleensä oo mitenkään erityisen mielenkiintoisia (ja ne sitä paitsi esitetään heti kahdeksalta uudelleen). Tänään mä ihmettelin, kun pomoa ei näkynyt vielä kahdeksalta. Mulle tuli ultraan potilas puoli yhdeksältä ja sillä oli huolestuttava löydös, josta olisin halunnut konsultoida pomoa. Puhelinsoittoni herätti pomon. Konsultaation sisällöksi tuli, että "sano siihen että kasvaimen luonne jää epäselväksi, suositellaan jatkotutkimuksia". Kuulostaa ehkä tehottomalta, mutta mä tiesin jo soittaessani, että tälle pitää joka tapauksessa tehdä jatkotutkimuksia (tietokonetomografia), joten itse asiassa erikoislääkärien pitäminen työssä on tehotonta.

Anopin muutto osuu traagisesti juuri Helsinki Priden kulkue- ja puistojuhlapäivään! Tää katkaisee hyvin alkaneen perinteen - me ollaan Handymanin kanssa käyty kuitenkin puistojuhlassa jo kaksi kertaa ja tänä vuonna Handyman ei kerkee (mä aion livahtaa pois muutosta siten, että ehdin juhlimaan). Tänä vuonna mukaan ovat tulossa myös ainakin Långstrump ja Gee (Gee ottaa koko laajan sukunsakin mukaan). Ehkä siitä voi tulla uusi perinne! Tai toivottavasti Anoppi ei sentään vuoden päästäkin muuta ja Handymankin pääsee mukaan karnevaalitunnelmaan.

Elämyskameli suosittelee
karnevaalitunnelma

4 comments:

hanna said...

laaja suku kuulostaa romanilta :)

Pumpumkatti said...

Ihan turhaa mennä ajoissa töihin, kun ei siitä edes makseta bonuksia Suomessa. Ja nyt on myöhäistä enää muuttaa Kreikkaankaan, kun sielläkin maa meni kriisiin moisen tuhlailun takia!
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2011063013973150_ul.shtml

Pumpumkatti said...

Tänne ei näköjään ihan noin vain linkkejä kopioidakaan, mutta uutisen relevantti pätkä on tässä:
Valtion omistaman Ateenan liikennelaitoksella bussikuskien työpäivään on laskettu mukaan matka kotoa töihin ja takaisin. Lisäksi bussikuskit ovat saaneet 320 euron lisäkorvauksen, jos ovat tulleet töihin aikataulun mukaisesti.

HeliX said...

Oli muuten TOSI kuuma paraatipäivä ja ihan homona jengiä mukana kulkueessa.