Tuesday, July 19, 2011

Vesijytää

Mä oon jo pitkään haaveillut paremmasta maailmasta, jossa voi kuunnella musiikkia vesijuostessa. Stadikalla ollaan jo melko lähellä tätä, kun on radio päällä, mutta sieltä tulee ajoittain tylsää musaa, yhdentekevää juontajien jollotusta tai sitten lapsiperheet kailottavat radion äänen alleen. Handyman on suhtautunut mun toiveeseen niin empaattisesti, että se osti mulle vedenpitäväksi käsitellyn iPod Shufflen ja vedenkestävät kuulokkeet. Tää on ehkä romanttisin lahja, mitä mä oon siltä saanut (jopa romanttisempi kuin silitysrauta, imuri tai ruokalautaset). Mä odotan silmät kiiluen viileämpiä säitä, että viitsii mennä yksin Stadikalle (aurinkoisina päivinä sinne ei oo muuta syytä mennä kuin kaverit eikä kavereiden kanssa vesijuostessa viitsi omaa musaa kuunnella).

Lomaan on enää 13 työaamua. Matkallekin ollaan menossa, mutta koska kuulemma rosmot pitää lomaboustailu-fb-statustakin kutsuna tulla voroilemaan, niin en käy tässä sen suuremmin matkaani hehkuttamaan. Sanotaan vaikka niin, että matkan suunnittelu on jo täydessä käynnissä ja mä oon löytänyt jo monta booring nähtävyyttä, jotka mä haluisin nähdä. Myös erilaisia aamiaispaikkoja mä oon etsinyt internetistä ja ainakin yksi on ihan ehdoton. Siellä mä haluan Vital Frühstückin, jotta mä saan elinvoimaa ja mysliä.

Elämyskameli suosittelee
nektariinit (joo mä tiiän, tuli vähän puskasta, mut nektariinit on hyviä just tähän aikaan vuodesta) ja elinvoima

3 comments:

hanna said...

vital frystyk kuulostaa tosi hyvältä! pölli muutama sämpylä mukaan mulle!

Pyry said...

Onko romanttisempi kuin esim päivärahoilla ostettu sormus tai kaulakoru tai kaiverrettu ipod vuonna 2005? Tai kamera? Täh! Kysyn vaan.

Elämyskameli said...

Okei okei, kaiverrettua iPodia mä mietin jo kirjoittaessani ja se on kyl parempi. Päivärahasormuksen olin huonomuistisena jo unohtanut ja itse asiassa se on kaikkein romanttisin. Vesi-iPod on ehkä top vitosessa.