Sunday, July 31, 2011

Suvin on aika lähteä

Uusi vesijuoksuvyö on testattu ja se on todella hyvä, pienikokoinen ja mukava. Kelluttaa vähän vähemmän kuin normivyö, joten saa puuhastella enemmän eikä paina mistään. Kerrassaan onnistunut ostos. Koska aion nyt siirtyä vallan Speedon käyttäjäksi, vanha Suvi-vesijuoksuvyöni on tarjolla ensimmäiselle halukkaalle ihan ilmaiseksi. Suvi on Suomalaisen Vesiliikuntainstituutin suunnittelema ja se on voittanut Kuningaskuluttajan vesijuoksuvyötestin täysin pistein. Suvi sopii 55-140-kiloisille vesijuoksun harrastajille. Väriltään se on oranssi eli erivärinen kuin uimahallien lainavyöt ja kellukeosan sisäpinnalla on noin 5 x 5 cm:n kokoisella alueella pinnallista Maisa-kisun tekemää damagea, jonka en ole kuitenkaan havainnut vaikuttavan merkittävästi vyön käyttöominaisuuksiin. Haikeana luovun Suvista, mutta kooltaan Speedo voittaa sen niin ylivoimaisesti, että on aika siirtyä eteenpäin. Kuulostaa toki pröystäilyltä ostaa toinen vesijuoksuvyö, kun omistaa jo yhden testivoittajan, mutta pidän tätä investointia harrastukseeni kuitenkin vielä kohtuullisena verrattuna monen muun urheilulajin vaatimiin hankintoihin.

Elämyskameli suosittelee
Suvi ja Speedo

4 comments:

Anonymous said...

Siis mitä, vyö ollut jaossa jo pian vuorokauden eikä kukaan pihinä-Pitkänen tai muu oo iskenyt? (sanomattakin on selvää, ettei mun kämppään mahdu yhtään ylimääräistä esinettä, vaikka muuten olisin kyllä just niin demari että ottaisin kun ilmaiseks saa)

L. Långstrump

Elämyskameli said...

Ihan yhtä epäuskoiset fiilikset täälläkin. Olin varma, että vyö revitään käsistä, mutta täällä mä edelleen oon vyö hyppysissäni. Ehkä Maisan tekemä damage pelottaa?

Anonymous said...

Kyä tässä ny jotai häikkää o.

L.L.

Elämyskameli said...

Kyllä kerta kaikkiaan.