Wednesday, April 14, 2010

Ei niin hyvät keuhkot

Mä tiedostan rutisseeni keuhkoistani jo kohta kymmenen vuotta. Viime kesänä mä siis otin härkää sarvista kiinni ja aloin hoitaakin asiaa, joskin itse itseäni puoskaroiden. Syksy meni ihan kivasti. Pakkassäät pahensivat tilannetta tilapäisesti ja nyt oon sit taas flunssan jälkeen enemmän yskinyt ja kärsinyt. Vihdoin mä tein sen, mitä monet jo odottivatkin, menin nimittäin ihan lääkäriin. Lääkäri oli keski-ikäinen mies, joka seurusteli lähinnä tietokoneen kanssa - se kysyi, että mikä on vaiva ja mä kerroin ja se kirjoitti sen koko kertomuksen tietokoneelle. Kun mä olin valmis, se luki sen tarinan siitä tietokoneelta, kuunteli mun keuhkot ja sanoi, mitä tehdään. Tää on mahtavaa. Ei sillä ollut mitään sen suurempaa innovaatiota kuin mullakaan, mutta se määräsi ihan tarkasti, että mitä mä nyt teen ja nyt mun ei siis tarvii ite pähkäillä (ja mikä parasta, mun ei tarvii vaivata kavereita tällä asialla). Ainoa mikä jäi epäselväksi oli, että meenkö mä vielä sinne uudestaan. Mun ollessa ovella se sanoi, että "palataan asiaan", joten ehkä mä vielä meen. Ajankohta on epäselvä, ehkä sit kun on sellainen fiilis. Mut siis oli kyllä 70 euroo well spent (paitsi että ne sen mömmöt maksoi 3 kk:ksi 130 euroo sit lisäksi. Kallis sairaus tää astma. Ehkä mun pitääkin hankkia se lääkkeiden erityiskorvattavuus joskus).

Elämyskameli suosittelee
yskättömän elämän arvostaminen

4 comments:

Pyry said...

Älä vaan mitään kappalejakoa käytä, ei jää turhaa hukkatilaa Imppernettiin.

Elämyskameli said...

Tää oli kokonaan samaa asiaa, tane. Siksi ei ollut kappalejakoa. Kun tulee uusi asia, voidaan laittaa uusi kappale. Niin on Elämyskameli-blogi rakennettu.

Anonymous said...

Mut onneks Pyry löytää kuitenkin vittuiltavaa vaikka sisällössä ei vittuilulle ollu tällä kertaa sijaa.

Polaah said...

Pyry tyhjensi pöydän niin hienosti, että vaikka kuinka monta kertaa yritin, en saanut tänne laitettua mitään kommenttia. En tiennyt, pitäiskö kommentoida postausta, vai Pyryä. Onneks tulitte tohon väliin möykkäämään niin pääsin mäkin tästä pinteestä.