Sunday, April 18, 2010

Kulttuuritar

Mä oon ylpeä itsestäni ja Långstrumpista. Me ollaan puhuttu alkusyksystä lähtien, että pitäisi mennä katsomaan Maija Poppanen. No ei käyty. Kai se vieläkin muutaman kerran menisi, mutta se on oikeastaan nyt menneen talven lumia. Siitäkin on jo puoli vuotta kun Hjallis itki katsomossa. Me ollaan auttamattomasti myöhässä. Meidän kulttuuriharrastuksen uskottavuutta parantaa kuitenkin tästä huolimatta se, että me ollaan puhuttu vain noin kolme viikkoa siitä, että mentäisiin Ateneumiin katsomaan Caj Bremerin näyttelyä ja eilen mentiin! Siellä sattui olemaan samaan aikaan vielä Bettina S haastattelemassa Bremeriä ja nähtiin sekin. Hienoja oli kuvat ja mukava jamppa. Toki tarkistettiin myös Onerva - kaupungin naiset -näyttelyyn, joka oli myös kiinnostava ja siellä pääsi miellyttävästi naisasiatunnelmaan.

Hullut päivätkin sitten oli. Etukäteen olin katalogista katsonut, että sunnuntaina tulee myyntiin Joseph Joseph -leikkuulauta, jollainen keittiössä jo yksi on, mutta toinenkin tulisi tarpeeseen. Oli vielä 8 e alennuksessa. Tänään kävin sellaisen hakemassa. Samalla käytiin aamukahveilla f8:ssa, jossa oltiin ensimmäiset asiakkaat klo 12:02. Mä olin erittäin ilahtunut siitä, että traditionaalinen Hullujen päivien karnevaalimusiikki ja vajakkimyyntipuheet eivät kuuluneet kahvilaan, joten siellä sai viettää varsin mukavan limsahetkosen.

Se pistää vihaksi, että vieläkin on aamuisin niin kylmä, ettei oikein voi ikkunoita pestä. Kyllä pitäisi olla ainakin +7°, että voisi ruveta ikkunoiden kanssa koohottaan. Iltapäivällä ei voi pestä kun silloin paistaa aurinko ja perimätiedon mukaan auringon paistaessa ei voi pestä ikkunoita.

Elämyskameli suosittelee
Caj Bremerin valokuvanäyttely

2 comments:

Anonymous said...

Hei hetkinen, Bremerin näyttelystä ehdittiin puhua tasan viikko: idea saatiin edellisenä lauantaina (skumppapäissämme todennäköisesti). Niin että toteutus oli about silmääkin nopeampi.

Polaah said...

Mäkin haluun pestä ikkunoita! Mut aina kun olis aikaa (12-14 yleensä), joku tyyppi on vallannut parvekkeen eikä sinne voi mennä kolisteleen.

Te ootte kyllä kyltyrellejä, ihan melkein kateeksi käy kun tommosia elämyksiä kyttyröihinne kasailette!