Sunday, April 11, 2010

Handymanille & Lettipitkolle

Tässä kuva, joka esittää mikroobitampoonia. Jotain siis sekä Handymanille että Lettipitkolle. Kuva otettiin rikollisesti (apteekin ovessa oli lappu, joka kielsi valokuvaamisen, mutta mä en ymmärtänyt mitä siinä sanottiin).

8 comments:

Polaah said...

Now I have seen everything.

Anonymous said...

Silmään pistää hintakyltin sana "normal". Tossa ei oo mitään normaalia.

Lettipitko said...

Mä opetin tätä kandeille, että on olemassa Actimel-tampooneja. Ne hajosi täysin, eikä edes uskoneet. Tämä kuva pääsee opetusmateriaaleihin!

Nyt on todisteet.

Elämyskameli said...

Mä arvasin et Lettis osais arvostaa! Teidän muiden pitää saada joku tuherosieni että näätte näiden mittaamattoman arvon.

Anonymous said...

No parempi toi on kuin se jugurttia tuheroon -menetelmä.

Polaah said...

Niin siis voisko joku kertoa että mikä on näiden funktio?

WV: perwo

Elämyskameli said...

Tuherohiivahan johtuu siitä, että joku häiriö (esim. antibioottikuuri) tappaa hyödylliset happoa tuottavat maitohappobakteerit hoodeilta, jolloin ne muutama siellä normaalisti asuva hiivasolu innostuu ja jakautuu ja kohta mesta on täynnä hiivaa. Tätä voi estää tuomalla ulkoisia maitohappobakteereja sinne esim. jugurttia levittämällä (suun kautta nautittuna ei auta) tai näppärästi Ellen-bakteeritamponilla.

Polaah said...

Ahaa, siis nää on tuherojugurttitamppooneja! Mä en ihan hoksannu, että miks pitäis olla jotain mikrobioottisia tamponeja mutta siis tää selvensi kovasti.

Legendaarista on, että jotkut oikeesti luulee, että sitä jugurttia pitää syödä.. Sama kun hieroisit särkylääkettä jalkapohjaan kun päätä särkee?!

Onks nää tuherojugurttipuikot Kamelin suosittelemia vai ei?? Siis sellaisille, jotka saa jotain hiivoja ja muita kiusallisia sienikasvustoja riesakseen.