Saturday, May 7, 2011

Kiertolainen

Mä oon ollut viimeksi omalla kustannuspaikallani vaalien jälkeisenä päivänä. Sen jälkeen mä oon ollut lainassa ympäri Helsinkiä. Ylihuomenna mä pääsen takaisin omaan työpaikkaani tekemään omia töitäni. On jo ikävä.

Kesän limsauutuudet on saapuneet kauppoihin. Tää suretti alkuun Handymania kovasti, koska uusien uutuuksien myötä sen lempparilimsa Pitahaya Light vedettiin markkinoilta. Nyt meillä on kuitenkin jo iloisempi tunnelma, koska uutuus Jaffa Yuzu Booster Light on osoittautunut kerrassaan herkulliseksi limsaksi. Poikkeuksellisesti se myös maistuu sekä mulle että Handymanille. Normaalistihan meidän maku kaikessa muussa paitsi matkakohteissa on aika lailla vastakkainen.

Tänään järjestetään jälleen Lomakuvakisa. Koska voitto lankesi viime kerralla meille (hurraa!), on tänään meidän vuoro järjestää bileet. Lomakuvakisa on joka kerta valtavan jännittävä ja hurmaavan hauska tilaisuus. Mua ei ehkä niinkään kiinnosta ne itse kuvat vaan mielettömät multimediakollaasit, kaverit sekä rehti kilpailutunnelma. Mä lämmittelin tunnelmaa katselemalla vanhoja entryjä ja tuli kova ikävä kesää. Onneksi sekin tulee just.

Kesän alkamisen varmin merkki on Uimastadionin aukeaminen. Ylihuomisesta klo 6:30:sta sinne pääsee taas uimaan neljän kuukauden ajan. Mä aattelin mennä heti ylihuomenna ennen seitsemää uimaan, vaikka näin tehden myöhästynkin töistä. Seuraava uimakerta on varattu heti samalle iltapäivälle, jolloin Geekin tulee mukaan. Mä oon valmistautunut hankkimalla 50 sentin kolikoita ja ostamalla pieniä muotovaahto- ja hiuslakkapulloja. Menin tänään Kampin Hairlekiiniin, jossa mua noin 12 vuotta nuorempi myyjätär kyseli, tarvitsenko apua. Tunsin olevani väärässä paikassa, kun pyysin "mitä tahansa muotovaahtoa kunhan sitä saa pienessä pakkauksessa". Kaikki muut jonossa halusivat just sitä tiettyä merkkiä, mulle tärkeintä on, että pullo mahtuu uimakassiin.

Elämyskameli suosittelee
Jaffa Yuzu Booster Light

2 comments:

hanna said...

kutsunkin itteni teille juomaan sitä uutta sitruuna soodaa!

kävin tänään tarkastamassa sun työpaikan saniteettitilat, kun tulin kotiin kaapelilta. hyvät oli, nyt sun kelpaa mennä sinne takas!

Långstrump said...

Yuzu booster on parhainta bestiä! Limujen limu.