Monday, May 30, 2011

Ostoskiima

Mua ärsyttää se, että kun uutisissa mainitaan jonkin ruoka-aineen olevan muita parempaa (esim. viinivertailussa) tai terveellisempää, niin jengi rynnii ostamaan siltä seisomalta juuri nimenomaan niitä tuotteita ihan huumassa siten, että Alkossa myydään eioota jo 9:05 ja kaupoissa hyllyt notkuvat tyhjyyttä. Alkon ongelmat ei mua kauheesti henkilökohtaisesti kosketa, mutta kun mä tarviin mun mustikoita! Jo eilen Siwasta oli mustikat loppu ja tänään S-Marketissa ei ollut mustikan mustikkaa, vaikka viime viikolla niitä oli hyllyssä toistakymmentä kiloa. Nyt mun pitää tehdä mun iltadrinkki pelkistä vadelmista ja se on ihan tylsän makuista. Typerät uutiset.

Päivittäisen Uimastadion-oleilun huonot puolet alkavat nousta esiin. Näistä suurimpana ongelmana on sananmukaisesti esiinnoussut pisamointi. Hermo menee, puhumattakaan auktoriteetista. Toisena ongelmana on se, että kunto kasvaa niin että korvissa kohisee. Täytyy viuhtoa kuin huutokaupassa eikä silti meinaa edes hengästyä. Toisaalta hillittömän viuhtomisen hyvä puoli vesijuoksussa on se, että nopeammin huitomalla tuntuu etenevän hitaammin, joten mun ei tarvii mennä niin usein ohituskaistalle Hullun Hattaran sekaan. Hopeareunus kuntopilvelläkin. Kun vielä pisamista keksisi jonkin hyvän puolen ("ne on söpöjä" ei kelpaa, koska ne on söpöjä vain alle kymmenvuotiailla).

Elämyskameli suosittelee
mustikkavadelmaleseiltadrinkki

4 comments:

Polaah said...

Täällä yksi pisamoinnin uhri myös!!

Ja mä en tuu kyllä sun kans vesijuoksee jos oot noin hyväkuntonen. Mä tarviin hitaampaa väylää.

PS. Mustikoista kannattaa olla oma landediileri niin ne ei pääse loppuu kesken. Just ostin 3 litraa lisää viimesyksyisiä, marja-Kallelta Haminasta! (semmonen eläkeläisukkeli joka kerää marjoja "työkseen") Ja tänään tuli uusi ekstrapakastin jotta saa kaikki marjat kätevästi säilöttyä samantien kotiin syksyllä, eikä tarvii välistoppia Haminassa!

HeliX said...

hei äläs nyt! Mä vihasin mun pisamia about kaksikymppiseksi asti, mutta sitten vaan kerran katsoin peiliin ja totesin, että hei, näähän on aika kivoja. Ja mulla on niitä ihan varmasti miljoona enemmän kuin sulla.

Elämyskameli said...

Pisamat on ihan sympaattisia muilla ihmisillä, mutta mun nenälle niitä ei tarvita, kiitos. Mä koen ne noloina.

Kyllähän mun vanhemmilla on kilotolkulla mustikkaa pakkasessa, mutta kun ne pitää hakea kaukaa Vantaalta ja ne pussit on usein vähän klimppiin jäätyneitä enkä mäkään nyt jaksa juoda mitään kolmen kilon tehojuomaa kerralla.

Långstrump said...

Oma marjadiileri on NIIIIN landee! Puhumattakaan siitä, että roudaa oman pakastimen täytyttyä ylimääräiset marjansa rinkalla äidin pakastimeen toiselle puolelle kaupunkia (ei sillä, että mun sisko ois näin tehnyt, mutta joku saattais tehdä).