Monday, May 9, 2011

Puli-puli

Uimastadion aukesi tänään klo 6:30. Mä en halunnut änkeä sinne heti alkuryysikseen, joten tulin paikalle vasta 6:37. Silloinkin jono jatkui ulos melkein kioskille saakka, mutta mä menin erityisuimakortteineni röyhkeästi suoraan jonon ohitse. Jälleen mahtava hyöty vammasta. Toki herääminen oli aavistuksen ikävää (aurinko auttoi), mutta uiminen oli mahtavaa. Jo 1,5 km:n alkukävely piristi, mutta vesijuoksu aamuauringossa hurjaa vauhtia virkisti vielä paremmin. En halunnut myöhästyä töistä liikaa, joten uskalsin uida vain 25 min, mutta huomenna menen paikalle jo aiemmin ja uskallan myöhästyä paremmin. Mä oon koukussa! Edes perjantaiksi luvattu sadepäivä ei masenna, oikeastaan päinvastoin (tulee vihreää! Stadikalla on rauhaista!). Hieman ärsyttää se, että kasi on tupaten täynnä matkustajia siinä kahdeksan jälkeen, mutta senkin voi korjata menemällä pyörällä. Pyöräily on kuitenkin siitä hankalaa, että mä en tykkää kypärätukasta. Oma vika.

Edellisen postauksen jälkeen mä oon kuullut useiden lukijoiden olevan mun kanssa samaa mieltä Yuzu Booster -limsan herkullisuudesta. Se maistuu siltä miltä sitruunan toivoisi maistuvan. Valitettavasti sitä on saatavana vain rajoitetun ajan. Toinen hyvä (ei ehkä niin hyvä) kesäuutuus on Fazer Salmiakki -jäätelö. Se on ehkä jopa vähän parempaa kuin viime vuoden suosikki Puck-lakritsijäätelö. Se on myös hieman pienempi, mikä on mukavaa, koska mun mielestä kaikki jäätelötuutit ja miltei kaikki jäätelöpuikot on liian isoja (Eskimo ja Muru-Eskimo on hyvän kokoisia). Fazer Salmiakki meni suoraan mun annosjäätelöiden top kolmoseen Muru-Eskimon ja Daim-tuutin seuraksi. Ihan hyvä kesäuutuus, mut ei lähelläkään Yuzu Booster Lightiä. Sen nimikään ei oo yhtä hauska kuin Yuzu Booster.

Lomakuvakisan voitto meni tällä kertaa Team Puotila/Kulosaareen. Onnea sinne! Olivat ehdottomasti eniten kehittyneet ja lisäksi kuvat olivat kunnon lomakuvia useilta eri lomilta (vrt. meidän kuvat, jotka oli samoja kuvia samasta Berliinistä kuten aina). Mun ruoaksi tekemä lohisoppa vaikutti maistuvan ja sen oheen löydetyt Saaristolaisnapit osoittautui tosi hyviksi. Vegeruoaksi tehty herkkusienipinaattisoosikin oli aikalaiskuvausten perusteella kelvollista.

Elämyskameli suosittelee
Uimastadion aamulla, päivällä ja/tai illalla

3 comments:

hanna said...

hienoo :)!!

ja vaikkakin aikalaiskuvaukset ovat lähteenä yksityiskohtien osalta melko luotettavia, niin kannattaa muistaa että aikalaiskuvauksissa lähde on hyvin sidottu omaan aikaansa. vrt. 90-muovituttivillitys; nykyään ei khuulia.

t: maisteri

hanna said...

olen siis vaan katkera kun en saanu syödä niitä herkkuja. nyt tekstaanki sulle taas yhen päähäni ilmestyneen asian johdosta.

Långstrump said...

Vegesafka oli ehdottomasti parempaa kuin muovitutit!