Saturday, May 21, 2011

Ympäri Töölönlahtea

Tänään oli taas Töölönlahti Black Jack. Erinomaisen miellyttävä sää (+16°, aurinkoista ja tuulista) ja seurana perinteisesti Superkatti. Käveltiin jälleen se viisi kierrosta ja aika parani huomattavasti: viime vuonna kävelyyn meni jotain 2 h 20 min ja nyt noin 2 h 4-5 min ainakin mun kellon mukaan (virallisia tuloksia ei ole vielä julkaistu, voi heittääkin). Mä luulen, että suurimman vauhdinlisäyksen toi sää, koska viimeksi oli niin kuuma, että autiomaan eläin läkähtyi. Nyt jaksettiin vielä mennä kävelyn jälkeen uimaankin. Handyman juoksi 10 kierrosta jääden pari minuuttia kahden tunnin tavoitteestaan. Tällä kertaa se ei ollut kuitenkaan juoksun jälkeen ihan vihertävän harmaa kuten viimeksi, joten jotain meni paremmin. Nesteytys ilmeisesti.

Mua ottaa päähän. Lupauduin menemään luennoimaan jonnekin sädeturvakoulutukseen ensi viikolla, kun mulle luvattiin, että se olisi Oikean Lääkärin ja mun pitämä yhteisluento ja se kuulosti mun mielestä hauskalta. Nyt näyttää siltä, ettei sopivaa Oikeaa Lääkäriä löydy mistään ja mun pitää pitää se luento yksin. En mä siihen suostunut! Mun pitäisi jo pikku hiljaa ruveta tekemään sitä esitystä, mutta eihän siitä mitään tuu, kun se pitäisi tehdä yhdessä luennoitsijaparin kanssa. Mä en saa millään kolmea varttia yksinään täytettyä! Pitäis ehkä opetella ulkoa vitsejä Kilon poliisista ja kertoa niitä. 20 minuutiksi mulla ehkä on jotain puhumista. Tässä vaiheessa ei liene sopivaa enää peruakaan. Kyllä sapettaa.

Moni blogin lukijoista lienee tutustunut Freakonomics- ja Superfreakonomics-kirjoihin. Ne on mun mielestä hurjan viihdyttäviä ja hauskoja. Ilahduin huomatessani, että tekijät julkaisevat nyt myös podcastia Freakonomics Radio -nimellä. Suosittelen kiinnostuneille! Löytyy ainakin niiden omalta nettisivulta ja iTunesista. Se on mukavaa seuraa esim. kävelylenkeille. Ei niin mukavaa kuin Superkatti, mutta menettelee paremman puutteessa

Elämyskameli suosittelee
Freakonomics Radio

2 comments:

Långstrump said...

Onko kyseessä perus-dialogiluento vai peräti meet the expert -luento?

Elämyskameli said...

Ihan perus. Mut mä feidasin. Nyt ei oo kellään mahdollisuutta tavata experttiä.