Tuesday, May 10, 2011

Lukittu

Aurinkoinen ilma kujersi mua toistamiseen tänään Uimastadionille. Ajattelin jo, että yhden kerran pitäisi riittää, mutta sää on liian taitava flirttailija. Olin jo kengät jalassa tavarat olalla lähdössä, kun huomasin, että Handyman on teljennyt oven takalukkoon lenkille mennessään. Piruvie. Ehkä olisi sittenkin syytä vaihtaa takalukko siihen kahteen suuntaan lukittavaan - entäs jos nyt tulisi tulipalo? Uimisen peruuntuminen saattoi olla siunauskin: tänään illalla kun on tarkoitus pumpata mun pyöränkumit täyteen, että mä voin mennä huomenna pyörällä töihin. Jos käyn ennen töitä uimassa, niin helmet hair ei oo kauheen suuri ongelma, koska mä voin laittaa tukkani vasta töissä. Iltapäivällä mun tukka on kuitenkin muutenkin niin sekaisin, ettei siitä oo sitäkään vähää ongelmaa kypärästä.

Onkohan Soini (omasta mielestään tai objektiivisesti) Euroopan mahtavin mies? Harva muu suomalainen puoluejohtaja lienee julkaissut mielipiteensä Wall Street Journalissa. Ainakin aika ylpeä Soini tuntuu kirjoituksestaan olevan, eikä syyttä. Ihan taitavasti se muotoilee asiansa. Osaakohan se oikeasti noin hyvin englantia vai onko se kirjoittanut puheensa suomeksi? Daily Telegraph kutsuu Soinia lempinimellä "The Finnish Bear". Mä oon ehkä sateenkaarilippuni sokaisema, kun mun korvissa toi kuulostaa pelkästään LGTB-koodinimeltä. Tsemppii Timo, Karhupuistossa sulla on aina kavereita!

Handymanin äiti on muuttamassa ja sen vuoksi Handyman kantaa tänne päivästä toiseen suurempia lasteja vanhoja tavaroitansa. Sen lapsuuden mielikirja "Aku kunnon kuvaaja" (tylsimykset lukee kannesta Aku valokuvaaja) jo löytyikin, etsintäpartio on vielä maastossa Tipu Lippusta hakemassa. Tähän diiliin kuului myös saavillinen legoja. Mä en oo ihan yhtä innoissani kuin Handyman, joka löytää toinen toistaan upeampia lapsuuden aarteita äitinsä vintilta tai anoppi, joka pääsee eroon kaikesta Handymanin roinasta. Tulisipa Saksa-aika jo pian, että a) asuttaisiin legojen kanssa eri maassa tai edes b) voisi hommata legoille oman huoneen.

Elämyskameli suosittelee
kolmio

3 comments:

Långstrump said...

Teiän kannattais todellakin vaihtaa se lukko, koska Handyman on lukinnut sut sisään mun laskujen mukaan nyt 3 kertaa n. viiden viikon sisällä.

Långstrump said...

Ja vanhempien muutto on aina paha rasti, koska silloin ne saattaa kovettaa sydämensä ja uhata heittää sun lelut roskiin, jolloin sä joudut ottaan ne itelles (kun sanon sä, tarkoitan itseäni).

hanna said...

toi soinin kirjotus oli aika hyvin muotoiltu! tossa on ollu joku kielentarkastaja ja parikin neuvonantajaa asialla. manner-euroopassa "nationalisti" puolueet on enemmän natsimielisiä ja ammentaa historiasta ja natsismista enemmän juttujaan kun perussuomalaiset, joten aika hyvin soini lähetti EU:hun message että ei tässä mitään natseja olla.