Sunday, November 25, 2012

Nurinaa

Handyman ei ole hyvä seuralainen sairauden tullen. Meidän vihkitoimituksessa ei puhuttu terveydestä ja sairaudesta mitään, mikä jälkeenpäin ajatellen on harmillista. Handyman on nimittäin ihan mahdoton, kun on itse sairaana ja suorastaan sietämätön, kun mä oon sairaana. Mä havahduin yöllä pieneen päänsärkyyn ja yskäisin samalla pari kertaa. Tästä Handyman innostui sättimään mua varsin tarmokkain äänenpainoin (onhan nyt kovin epäkohteliasta yskiä yöllä, kun seuralainen nukkuu) ja minä siitä suuttumahan. Kiukku piti hereillä tuntikausia, mikä ärsytti vielä lisää. Jouduin jäämään pois vieraisilta, koska ääntä pitää lepuuttaa eikä ole mukavaa viedä viruksia raskausperheeseen. Kotona kyllä ottaa päähän, koska pitäisi siivota, mutta en osaa, koska en kuulemma saa heittää kaikkia mun mielestä turhan näköisiä tavaroita (esim. epämääräisiä johtoja täynnä olevia kaikkialla ajelehtivia Minigrip-pusseja) pois. Oikein ei voi vain lökösenä lekotellakaan, koska pitkällään ollessa vointi on huonoimmillaan. Onneksi on saksanläksyjä ja Handymanille äriseminen tietty helpottaa vähän.

Tauti on mennyt vain ikävämmäksi. Ääni ei vieläkään ole ennallaan, vaan osin se on ihan pihinää ja osin tulee omituisia törähdyksiä. Lisäksi oikea poski särkee korvan, silmän ja ylähampaiden muodostamassa kolmiossa niin kovasti, että tekisi mieli ottaa Buranaa vahvempaa.

Olen pohtinut joulukalenteriaihetta. Valinta on vaikea. Epäilen, että mulle tärkeät laulunsanat eivät kiinnosta kovinkaan montaa. Testiehdotuskin on kinkkinen, koska en malttaisi odottaa Lumian arvostelun kirjoittamista viikon päähän enkä mä osaa vertailla autoja. Mitä autoja mä ees vertailisin? En suostu edes ajamaan isäni autoa ja äidin autoa ei oikein voi vertailla muuhun kuin äidin entiseen autoon, joka oli samanlainen kuin nykyinen. En mä tiedä miehistäkään mitään paitsi että Handyman on ilkeä kun se kieltää mua yskimästä yöllä.

Haluan vielä tarkentaa Siskoni-kappaleesta, että ne sanat on itse asiassa tosi höntit. Ei meillä oo ainakaan mitään tarvetta kilpailla vanhempien rakkaudesta. Ehkä sellaista on jossain perheessä, onneksi ei meillä. En myöskään ole sitä mieltä, että pelko asustaisi meidän ympärillä. Sävel on kiva, samoin Erinin ääni ja on herttaista että siinä sanotaan "sinä olet minun siiskonii".

Elämyskameli suosittelee
jollottava ja turhanpäiväinen valittaminen

3 comments:

Pumpumkatti said...

Miten olis suklaakalenteri?
Eli joka päivä maistat ja arvostelet uuden suklaan :)

Hullu Hattara HH said...

Autot:
- Audi A3
- Audi A6
- MB E250 CGI
- VW Golf Plus
(kolme muuta pitäisi vielä keksiä)

Masculinity-miehet:
- Homage (kiitämme: massiivinen luottamista herättävä rintakehä, moitimme: ajaa polkupyöräällä ja bussilla)
- Tobleroone (kiitämme: innovatiivisuus makuuhuoneessa, moitimme: porilainen)
- Very Wiik (kiitämme: hyvät gadgetit, moitimme: ei retina display -läppäriä)
- Ile Isokaaren Isäntä (kiitämme: auton lainasta, moitimme: everlasting movember)
- Handyman (kiitämme: monipuolisuus, käyttökelpoisuus vaihtelevissa olosuhteissa, moitimme: sukuelin liian suuri joillekin)
jne

Saakeli, tarttis varmaan kirjoittaa omat vertailut!

Anonymous said...

^^ Liketän!

LLå