Friday, November 16, 2012

Iskelmiä

Tänään on taas luksuspäivä eli päivystysvapaa. Yleensä pakkaan päivystysvapaat tiiviisti ohjelmaa täyteen siten, että päiväunillekin on oma kahden tunnin slotti lounaan ja iltamenon välissä. Tänään mä kuitenkin päätin ottaa ihan relasti ja tehdä kerrankin jotain kaikin puolin tarpeetonta ilman aikataulua ja nukkua jos nukuttaa. Niinpä menin YouTubeen ja jouduin stepiltä toiselle pomppien Jari Sillanpään Greatest Hitseihin. Nyt ois kiva saada Satulinna ja Oot täydellinen liitetyksi mun kuntoiluplaylistille. Mua hieman huolettaa, koska edelliset sinne liitetyt biisit on Tapani Kansan Kalajoen hiekat ja Kirkan Hetki lyö. Mä en vaikuta kauheen coolilta, jos musiikkipoliisi tulee ratsaamaan mun puhelimen. Kannattaa kuitenkin huomata, että mä kerroin Sillanpäästä ja Kirkasta. Aiemmin olen kertonut Eppu Normaalin Tahdon sut -biisistä. En kehtaa tunnustaa, mitä muuta siellä on. Sen saa tietää vain musiikkiviranomainen.

Liityin toissapäivänä evankelisluterilaisen seurakunnan jäseneksi. Olisin toki voinut käyttää mainiota liitykirkkoon.fi-sivustoa, mutta koska olen edellisen kappaleen mukaisesti ikivanha, menin kirkkoherranvirastoon (katsottuani ensin toki aukioloajat uudenaikaisesti internetistä, ei oo se virasto auki nimittäin ihan virka-aikana). Erinomaisen hyvää palvelua siellä sai, jopa ehkä parempaa kuin verovirastossa. Toivotettiin tervetulleeksikin! Nyt jäsenetuja odottelemaan. Saakohan bensasta alennusta?

Tästä ei ole tarkoitus tehdä mitään ruokablogia, mutta HS:n porkkana-korianterikeitto on hyvää. Usein sosekeitot saattavat olla aika mitäänsanomattomia, mutta tuossa oli hyvä maku. Alkuun se näytti aika lirulta, mutta suussa tuntui kuitenkin ihan ruoalta. Myös krutonkiohje oli oiva. Osaan suositella. Itse hieman tuunasin ohjetta, koska mun mielestä ei oo kauheesti järkeä laittaa kanafondia kasvisruokaan, mutta muuten seurasin reseptiä melko tunnollisesti.

Elämyskameli suosittelee
Oot täydellinen (etenkin se da-dad-dad-daa-dad-da -kohta)

No comments: