Friday, November 16, 2012

Väärässä

On ikävää huomata olevansa väärässä. Hiukan piristää se, että vääryyden korjaamisen tulos on positiivinen. Olin nimittäin väärässä pitäessäni Vain elämää -ohjelmaa ihan sysikehnona. Ei se olekaan sysikehno vaan ihan ookoo, kunhan skippaa talonmaalaamis- ja metsänistutuskohdat sekä Neumannin ja keskittyy hyviin musiikkiesityksiin. Ajauduin Jari Sillanpään top trackseista Vain elämää -sivun video-osastolle ja siellä oli ihan kivoja esityksiä. Neumann on surullisen huono ja Cheek vääntelee muiden esiintyessä oudosti naamaansa kuin aikoisi sylkäistä laulajan päälle, mutta muut vaikuttavat ihan asiallisilta. Niistä rohkaistuneena katselin tänään taas illalla koko ohjelman, mutta mulla ei tahdo kärsivällisyys riittää katsoa muutakin kuin sitä musiikkia. Mutta siis periaatteessa pidän coverointia ihan positiivisena asiana.

Viime vuonna taisin luvata, että lukijat saavat päättää tänä vuonna joulukalenteriaiheen. Pitäisi löytää jokin kategoria, josta voi suhteellisen helposti keksiä 24 alakäsitettä, joista mulla voisi olla jotain sanottavaa. Kriteerit täyttäviä ehdotuksia eivät siis ole esim. erimuotoiset legopalikat tai Ruotsin pääministerit. Päätän aiheen sunnuntaina 25. marraskuuta, joten ennen sitä voisi ehdotella.

Elämyskameli suosittelee
hyvät coverit

5 comments:

Pumpumkatti said...

Ehdottaisin laulun sanoja, esim. sellasia, joita olet käyttänyt ainekirjoituksessa tai muuten vaan hyviä ja innovatiivisia.

Koska mä tykkään Cheekistä, olen aina olettanut naaman vääntelyn olevan yritys peitellä liikutusta. Räppärihän ei voi itkeä niinku joku tangokuningas ;)

Elämyskameli said...

Joku tuommoinen viihdemaailma-aihe voisi ollakin hyvä, kiitti ehdotuksesta! Ne mun aineissa käytetyt laulunsanat ei olleet ehkä kauhean innovatiivisia, enemmänkin jalon kuuloisia. Mut hyvä idea!

Hm, tuo voisi ollakin selitys sille irvistelylle. Toimi hyvin, koska mulle tuli siitä mieleen enemmänkin vihamielisyys kuin hempeily. Cheekin pitäisi osata puunaamojen hautajaistemppu: tuijottaa synkkänä eteensä ja yrittää luetella mielessään Yhdysvaltain osavaltioita.

Molemmissa jaksoissa, jotka mä oon kokonaan nähnyt, Cheek on marissut tehtävistä (mää inhoon pihatöitä, hyiyäk käytetty makuupussi (kamaan, ei se mikään käytetty hammasharja oo!)) ja mun piti ihan googlata, että kuinka nuoresta hienohelmasta ja irvikisusta onkaan kyse ja pirskatti soikoon, sehän on aikuinen. Mä luulin, että voisin panna omituisen käytöksen nuoruushupsuuden piikkiin, mutta se on 30! Se on vanhempi kuin se tamperelaisdude, joka ottaa asiat ihan rauhallisesti. Surkeeta.

Sinänsä ne Cheekin laulut on yleensä ihan pirteitä (vaikka kuten Katti totesit, Tinakenkätytössä laulamisen hoitaa alkuperäisesittäjä), joten en mä siitä suorastaan non-tykkää.

Pumpumkatti said...

Makuupussijaksoa ei oo vielä nähty, mut se pihatyöjakso oli musta ihan asiallinen - niitten touhujen olis tarkoitus olla kivoja, eikä mitään rangaistuksia! Haravointi on pyllystä!

Elämyskameli said...

Mun mielestä on aivan ok vältellä pihatöitä tms, mutta niistä mariseminen on lapsellista. Menis laiturille istuskelemaan kaihoisan näköisenä, ei kukaan siitä valita.

Pumpumkatti said...

Olipas neitimäinen käytetty-makuupussi-fobia :D
Mut mun on pakko jatkaa ymmärtäväisellä linjalla, kun itsellänikin on varmaan paljon neitimäisiä fobioita ;)