Thursday, November 22, 2012

Vasen

Oikeassa ranteessa on jännetulehdus. Mä joudun sen takia tekemään paljon juttuja vasemmalla kädellä, esim tän tekstin. Se on todella vaikeaa. Onneksi ranne ei oo sentään murtunut. Tää kestää kuitenkin vain 1-2 viikkoa.

Mä oon just nyt koulutuksessa, jossa jännittävällä aksentilla puhuva tanskalainen professori selittää aika tylsää asiaa. Mulla on hiukan flunssaa ja luentosalin kirkkaat valot ja rikkinäinen vihertävä videotykki särkevät päätä ihan tosissaan. Onneksi sentään ei tarvii töitä tehdä.

Handyman oli eilen mielipuuhassaan jonottamassa keskiyöllä uutta puhelinta. Mulla on jo pidempään ollut epäpuhtaita ajatuksia Lumia 920:sta ja se oli Handymanin mielestä riittävä tekosyy mennä Verkkiksen jonotustapahtumaan. Tänään aamulla mä pääsin hetkeksi tutustumaan upouuteen aurinkoisen keltaiseen puhelimeen ja se oli kiva! Handyman nauttii suunnattomasti siitä, että taskussa on uusi puhelinmalli heti julkaisupäivänä, joten hän pitää sitä nyt pari päivää ja sitten mä otan sen koekäyttöön. Jos mä en tykkää siitä, palaan iPhoneeni. Voisin vaikka pitää pientä testauspäiväkirjaa täällä, koska moni lukijoista on tekniikkanöriä kuten mäkin!

Elämyskameli suosittelee
ehdotukset joulukaleaiheeksi, sunnuntaihin asti aikaa!

2 comments:

Pyry said...

Tää oli pysäyttävä kirjoitus. Uuden puhelinmallin jonottaminen keskellä yötä taitaa todella olla mun lempipuuhaa.

Takavuosien lukukokemusten perusteella kehotan vaihtamaan joulukalen aihetta viikottain. Adventti on "luonteva" tekosyy tähän. Yleisteemana voisi olla testi ja viikottain vaihtuvat testiaiheet voisivat olla esim 1) autot 2) puhelimet 3) asuinalueet ja joulun kruununa tietysti 4) masculinity-miehet

Anonymous said...

Meinasin just ehdottaa kalenterin aiheeks Lumia-watchia! Se käy varmaan tylsäks muutaman päivän jälkeen, mut sehän nöriä vaan innostaa. Toisaalta Pyryn ehdottama masculinity-mies-testaus kiinnostaa myös!

LLå