Monday, December 8, 2014

Luukku 8: kierrätys

Handyman irtisanoutui työstään vastikään ja perjantaina oli hänen viimeinen työpäivänsä. Kun on pidempään ollut samassa työpaikassa, alkaa pöydälle ja kaappeihin kertyä tavaraa, jonka kuljettaminen on sitten oma hommansa työn vaihdon yhteydessä. Handyman toi valtavan muovikassillisen random shittiä perjantaina, mutta ei saanut bussissa kulkemaan tyhjentyneitä juomatölkkejään. Niinpä me käytiin eilen sitten ne hakemassa ja viemässä kauppaan. Määrä oli aika yllättävä. Handyman on juonut pari tölkkiä Pepsi Maxia joka päivä töissä ja kun työpaikan muutosta on melko tarkkaan kaksi vuotta, oli tölkkejä kertynyt 857, joista tölkkikone hylkäsi kaksi. Nyt se ei voi valittaa, etteikö olisi rahaa mun hääpäivä- tai joululahjaan. On ainakin 130 euroo! Ja ne rahat on parasta käyttää mun lahjoihin, sillä ne käytiin hakemassa sieltä töistä lähinnä mun patistuksesta, Handyman olisi itse jättänyt ne sinne muiden vietäviksi. Hmph. Luulisi työttömän kunnioittavan tyhjiä tölkkejä enemmän.
Siinä säkki, jossa oli kolmannes viedyistä tölkeistä. Tölkki on mun mielestä jotenkin tosi kuvottava sana. Mä oon joutunut kirjoittamaan sen nyt tosi monta kertaa.

3 comments:

Anonymous said...

Mä haluun vaan ilmoittaa että mä oon lukenu joka luukun!!

LLå

Lettipitko said...

Mä tunnustan, että luin kale-luukkuun asti semi-säännöllisesti ja nyt otan kiinni myöhässä loppuja. Olen järkyttynyt tölkkimäärästä, mihin ne ovat mahtuneet siellä?! Miksei joku siistijä ole puuttunut tähän hoardaamiseen jo aikaisemmin, tää olisi selkeesti vaatinut jo interventiota aikaisemmin!!

Ranpo said...

Mä oon kaikken huolissani aspartaamin vaikutuksesta Handymaniin. Toisaalta se selittää kyllä monta asiaa.