Friday, December 26, 2014

Mennään bussilla

Mä tykkään matkustella lomalla bussilla mieluummin kuin metrolla. Metrolla pääsee tietty nopeasti ja tehokkaasti joka paikkaan, mutta nopeus ja tehokkuus on lomalla huonoja korvikkeita paikkojen katselulle. Tänään mentiin sinne teekauppaan bussilla ja tultiin takaisin kahden juna-aseman kautta. Victorian asemalla kaksi (2) eri seuruetta tuli kyselemään Handymanilta apua ja näistä jälkimmäinen, keski-ikäinen kalliisti pukeutunut rouva, oli jopa melko nyrpeä, kun Handyman ei elämänsä ekaa kertaa Victorian asemalla käymässä olevana osannutkaan olla avuksi. Syynä tähän oli tietysti Handymanin hiviz-takki, jota ko. rouva katsoi nenänvarttaan pitkin. Handyman oli jo melkein ahdistunut, kun niin moni tuli ulkomaan kielellä kyselemään sitä sun tätä. Hänen olisi tietysti pitänyt vastata: "No, I do not work here. I am an unemployed mamu."

Mää valehtelin edellisessä tekstissä. Oon mää ostanut alusvaatteiden lisäksi myös DVD-osaston tuotteita (kankea ilmaisu, kun en tiedä, miten se kirjoitetaan monikon partitiivissa - DVD:eitä?), nimittäin Morsen kaikki osat, Sarah Millicanin uuden DVD:n, uuden Shawn the Sheepin ja Äidille lahjaksi The Best Exotic Marigold Hotelin. Ja nyt kaksi liian pientä teepurkkia. Handyman oli oikeassa, kun oli ostamassa isompia. Kirottua.

Selfridgesillä on yksi kokonainen hunaja-aiheinen jouluikkuna, mutta siitä ei ole kuvaa, koska en ollut siitä yhtä innoissani kuin seurueeni, joka miltei hyppi tasajalkaa sen nähdessään (samassa ikkunassa oli myös kullitettu Paddington-nalle). Siinä oli vain yhtä hunajalaatua. Kaupan hunajahyllyillä ei ole tullut käytyä. Tänään yritin pientä pikavisiittiä Selfridgesin ruokaosastolle, mutta sieltä löytyi vain neljää hunajasorttia kahdelta eri hyllyltä alle 10 metrin etäisyydellä ulko-ovesta eikä pidemmälle Handymanin kärsivällisyys kestänyt. Lupaan käydä vielä katsomassa yhtä kauppaa, mutta mikäli sielläkin hunajat on ripoteltu useammalle hyllylle, pitää Prisman 41 sorttia riittää. Tai mistä mä tiedän, vaikka Saksassa hunajakin olisi suurempaa. Kyllä mä vielä pidän silmät auki.

Elämyskameli suosittelee
linjuri, onnikka ja linikka

No comments: