Thursday, August 5, 2010

Kotiloma

Ulkomaanmatkojen välissä on viikko kotilomaakin. Elämä ei juuri eroa työajasta. Mä käyn uimassa, Handyman käy juoksemassa eikä kumpikaan viitsisi käydä kaupassa. Meillä on muutaman päivän nyt auto, kun Vantaalla on janoisia kukkasia meidän vastuulla. Normaaliarjesta poiketen käytiin Viikin Prismassa ostamassa muovilaatikoita. Jotenkin kotona ei ees pysty nukkumaan pitkään vaan on pakko herätä jo joskus kahdeksan aikaan (Kööpenhaminassa onnistui ihan hyvin jonnekin kymppiinkin). Ja koska kuitenkin illalla kukutaan pidempään, niin sitten uuvahtaa tunnin torkuille iltapäivällä. Hukkaan menee.

Tänään ei kyllä mennyt loma hukkaan, kun käytiin Geen kanssa tutustumassa uuteen Uimastadionin pikkusaunasta löytyneeseen ystävään! Mukava nainen. Hassua kyllä ajatella, että mua vuoden nuoremmalla naisella voi hyvin olla kolme koulutusta ja kolme lasta. Mulla ei oo kuin yksi ammatti eikä yhtään lasta. M oon selvästi käyttänyt aikani huonommin.

Meidän ilmastointihärveli vetelee viimeisiään. Kämppä haisee maakellarille, kun ilmastointivehje on päällä (ei muuten) ja meillä on molemmilla melko usein päänsärkyä (jota mulla ei oo koskaan). Se on kuitenkin jo kaksi kesää tehnyt uutterasti valittamatta töitä ja todellakin maksanut itsensä takaisin, joten uuden ostaminen ei tunnu haikealta. Silti toivoisi, että se ei haisisi maakellarilta, mutta muuta ei voi gelatomaan elektroniikalta odottaakaan.

Elämyskameli suosittelee
teollisuusmaiden elektroniikka

No comments: